Deze sterrenbeelden zijn de ergste sloddervossen

Wonen door Maya Luz

Zou jij samen kunnen wonen met iemand die altijd spullen overal rond laat slingeren? Sommige mensen zijn nou eenmaal niet gemaakt om op te ruimen. Alhoewel je bij een Maagd niet aan moet komen met rommel, zijn andere sterrenbeelden enorme sloddervossen, dit zijn de allerergste.

Lees ook: Dit is het perfecte stappenplan voor een grote voorjaarsschoonmaak

Boogschutter

Als je ooit hebt samengewoond met een Boogschutter ben je vast bekend met hun niet bestaande organisatieskills. Vuurtekens zoals Ram en Leeuw zijn altijd actief, maar Boogschutters doen altijd alles tegelijk. Dit resulteert vaak in een hoop rommel. Daarnaast hebben Boogschutters nog weleens de neiging om klunzig te zijn. Dus het beschermen van witte lakens of breekbare vazen is geen slecht idee als je een Boogschutter over de vloer krijgt.

Vissen

Onder alle sterrenbeelden staan Vissen bekend als de grootste dromers. Ze zitten dus altijd het hun hoofd in de wolken en dat kan leiden tot een hoop troep. Vissen zitten diep in hun gedachten en vergeten daarom regelmatig de wereld om hen heen. Opvallend bij Vissen is dat ze hun troep langzaam opbouwen. Ze laten ergens een boek liggen of die ene koffiemok blijft op hun nachtkastje staan. Langzaam maar zeker wordt hun troep steeds opvallender en voordat je het weet neemt het de woonruimte over.

Waterman

Watermannen hebben altijd veel gedachten die door hun hoofd spoken. Opruimen is hierdoor vaak geen prioriteit. Watermannen hebben nou eenmaal meer aan hun hoofd dan waar die ene sok eigenlijk hoort in plaats van op de grond. Deze mensen zitten vaak zo diep in hun gedachten verzonken dat ze niet eens merken dat er troep is. In plaats daarvan zullen ze waarschijnlijk aan het lezen zijn of zetten ze al hun gedachten op papier in een journal.

Tweelingen

Tweelingen zijn erg sociale mensen. Deze mensen gaan daarom liever op een terrasje zitten met vrienden dan dat ze hun woning opruimen. Tweelingen zijn altijd op zoek naar stimulatie en helaas biedt schoonmaken dit niet, ze zullen daarom alleen het hoognodige doen en de rest uitstellen. Terwijl anderen nadenken over wat ze gaan doen in huis in het weekend, plannen Tweelingen hun hele agenda vol met leuke activiteiten. 

Kreeft

Kreeften houden van nostalgie. Dit zorgt ervoor dat ze het moeilijk vinden om afstand te nemen van spullen. Hun huizen worden hierdoor eerder een opslagplek voor spullen in plaats van een woning. Daarnaast vinden Kreeften het erg leuk om de gastvrouw/gastheer uit te hangen en dus zal het regelmatig voorkomen dat hun gootsteen vol ligt met vaat. Ze zullen het schoonmaken ervan niet uitstellen, maar voordat ze het weten mogen ze weer opnieuw beginnen omdat hun volgende gasten alweer voor de deur staan.

Lees ook: 7 geniale ideeën om jouw make-up te organizen