7 geniale ideeën om jouw make-up te organizen

Make-up door Zora

Ben jij een echte hoarder als het op make-up aankomt en heb jij lades vol met beautyproducten waarvan je niet eens meer wist dat je ze had? Misschien is het dan tijd om jouw make-up spulletjes mooi te presenteren en op te ruimen. Wij hebben zeven geniale ideeën die we met jou willen delen om dit voor elkaar te krijgen.

#1 Etagères

Heb je niet veel ruimte voor al jouw make-up? Ga dan de hoogte in met een mooie etagère. Het is een chique manier om jouw beautyproducten te presenteren zonder dat jij onnodig rommel creëert.

ASA Etagère bij DeBijenkorf.nl

#2 Hergebruik kaarsenpotten

Wees creatief en hergebruik mooie potjes. Heb jij nog ergens geurkaarsen staan die bijna op zijn? Gebruik ze bijvoorbeeld voor jouw penselen. 

#3 Schaaltjes

Kleine schaaltjes en dienbladen dienen ook perfect voor het organizen van jouw make-up. Plaats de producten die jij dagelijks gebruikt op een mooi terrazzo of marmeren schaaltje.

Design Marmer Aardewerk Schaal bij BOL.com

#4 Beautycases

Een beautycase is ervoor gemaakt om jouw make-up op te ruimen. Perfect voor degene die vaak reizen.

SONGMICS beautycase bij BOL.com

#5 Make-up organizers

Tegenwoordig bestaan er genoeg organizers voor al jouw beauty spulletjes. Presenteer jouw lippenstiften, make-up paletten en nagellakken in transparante opbergers die er speciaal voor zijn gemaakt.

Beauty Organizer voor Make Up bij BOL.com

#6 Roterende displaystandaard

Heb jij veel make-up producten en ben jij altijd even bezig met zoeken? Misschien is een roterende displaystandaard de perfecte oplossing. Net als met een etagère bespaar je veel ruimte en doordat jij het 360 graden kan roteren, heb jij in no time de juiste highlighter gevonden.

360 graden roterende displaystandaard bij BOL.com

#7 Lade organizers

Heb jij ruimte voor een ladekast in jouw badkamer of slaapkamer? Met lade organizers kun jij jouw make-up spulletjes netjes opbergen in jouw kast.

Lade organizer bij HEMA.nl