Schrijf je in voor onZe nieuwsbrief en krijg ? 5 korting bij LOOkX!

(Web)shops door Madelon

Misschien heb je het al voorbij zien komen? Voor leZeressen heeft Ze.nl nu iets leuks geregeld! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg ? 5,- korting bij LOOkX! Vijf euro?s om te besteden aan allerlei fijne beautyproducten?

Beautymerk LOOkX biedt, naast allerlei fijne beautybehandelingen (Madelon onderging er een tijdje geleden één, weet je het nog?), óók heerlijke beautyproducten!
 


LOOkX heeft een eigen webshop, bestaande uit skincare, make-up en lifestyle. Het merk verkoopt daarin uitsluitend producten van het eigen merk. Zo zijn er verschillende verzorgingsproducten te koop, bijvoorbeeld crèmes, scrubs, maskertjes, oliën en ga zo maar door. Allemaal om jouw huid de optimale verzorging te geven om er stralend uit te zien.Maar ook make-up en make-uptools ontbreken niet: in de categorie make-up koop je alles wat daar maar mee te maken heeft.


 
De categorie lifestyle is gevuld met accessoires, zoals bijvoorbeeld tassen, riemen, zonnebrillen en sieraden.

Korting!
Maar waar het allemaal om draait? de korting natuurlijk! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de allerleukste en nieuwste artikelen op Ze.nl én daarbij ontvang je ook nog eens ? 5,- korting in de online shop van LOOkX! Mooi meegenomen, toch?

Jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de button bovenaan op onze site (zie hieronder).Meld je dus nu aan en shopZe bij LOOkX!