Editor's Choice: Bon'a Parte

(Web)shops door Karin
In deze rubriek kijken vier hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van Bon'a Parte na, op zoek naar de interessantste items.

Want wat zijn de favorieten van de hoofdredactrices?

Danique, hoofdredactrice van Girlscene.nl


Mijn keuze: Zwarte jumpsuit
"Jawel ladies, het zonnetje laat zich steeds vaker zien! Met lente en zomer in aantocht kunnen we onze wintergarderobe verruilen voor de zomerse. Yay en een dikke like! Want een warm zonnetje gaat gepaard met luchtige en vrolijke kleding als zwierige rokjes en jurkjes, druk beprinte broeken en tops, en last but not least fashionable jump- en playsuits. 
 
Girlscene?s Emma was de lente en zomer al voor met deze klassieke, zwarte jumpsuit van Bon?a Parte. Zij combineerde hem met een lieflijke lichtblauwe blouse (Primark), een vintage ketting & stoere zwarte enkellaarsjes (Zara). Hij is helaas niet weggelegd voor de budgetshoppers onder ons, er hangt namelijk een prijskaartje van ? 79,95 aan. Ben je toch benieuwd, klik dan hier."
 
Claartje, hoofdredactrice van Vrouwen.nl
 
Mijn keuze: Jasmin bh
"In mooie lingerie voel ik me altijd meteen heel vrouwelijk. De Jasmin bh heeft gelukkig geen misleidende vullingen, maar is wel mooi voorgevormd (zodat je geen priemende tepels ziet: zó onsexy). Bovendien zijn het kanten printje en de kleur zo subtiel dat ik de bh rustig onder strakke truitjes kan dragen zonder dat de boel doorschijnt." 
 
Esmée, hoofdredactrice van Fashionscene.nl

Mijn keuze: Blauwe bikinitop en broekje
"Wist je dat de retro bikini - à la Marilyn Monroe - met het hoge broekje weer helemaal hip is? Niet alleen leuk voor de volle vrouwen, maar ook voor de slanke dames die hun curves willen accentueren. Ik heb zelf weinig curves dus deze zomer ga ik daarom absoluut voor zo?n broekje."
 
Karin, hoofdredactrice Ze.nl

Mijn keuze: Groene chunky armband
"Ik ben persoonlijk dol op sieraden, armbanden en tierelantijntjes. Ook grote statement armbanden vind ik superstoer! Deze leren armband is erg leuk om te combineren met je lente outfit. Je kunt 'm iets strakker om je pols maken door 'm dicht te knijpen, handug!"
 
Als je een bestelling doet bij Bon'a Parte wordt dit gewoonlijk binnen een week verstuurd. Items die niet bevallen kun je binnen twee weken retourneren. Ook superhandig: in de webshop vind je ook een matentabel!

Welk item is jouw favoriet?