Zo werkt een friends with benefits-relatie wel

Intiem door Romy

Misschien heb je zelf een vriend of vriendin waar je goede seks mee hebt, maar geen relatie. Je zou met elkaar ook écht geen relatie aan kunnen gaan, want jij hebt bijvoorbeeld heel andere verwachting van een relatie dan je vriend(in). Soms hoor je nog wel eens dat friends met benefits toch niet werken, maar wij hebben een manier gevonden waarop het misschien wel eens zou kunnen werken tussen jullie twee.

Friends met benefits, moet kunnen

Allereerst is het belangrijk dat jullie afspreken als jullie eenmaal in een relatie komen met iemand anders, de benefit-relatie tussen jullie over is. Mocht je zo’n friend met benefit hebben, gaat het jullie waarschijnlijk toch om de aanrakingen, spanning en seks. Right? Geef je ons ongelijk op dit punt, dan moet je jezelf afvragen of je tóch geen gevoelens voor elkaar hebt 😉.

Goed, hoe werkt een friends met benefits-relatie wel? Maak afspraken met elkaar. Vooral over de seks. Het is heerlijk om elkaars behoefte aan seks te kunnen omarmen zonder alle drama van een relatie die daaraan verbonden zit. Het is wel belangrijk om van elkaar te weten wat de do's en de don'ts zijn.

via GIPHY

Zolang je elkaar alleen belt voor de seks op de momenten dat jullie zin hebben, is het goed. Houd het dan ook spannend in bed. Zolang je elkaar alleen ziet om seks te hebben, kun je het net zo goed wat extra spicy maken toch?

via GIPHY

Verder is het belangrijk om nog wel plezier te hebben met elkaar en goed contact. Zorg dan ook dat jullie ‘relatie’ met elkaar een beetje tussen jullie blijft. Niet iedereen hoeft te weten wat jullie van elkaar zijn toch? Bovendien krijg je altijd van die nare roddels en daar wordt niemand gelukkig van.

via GIPHY