Last Woman Standing: Ultieme viezerik

Intiem door Alex

Je ziet een vrouw in het openbaar vervoer om de haverklap paniekerig naar haar telefoon grijpen, en het signaal is: ze wacht op een bericht van de jongen waar ze een oogje op heeft. Je hoort je date aan je vriendin vragen of ze weleens haar vinger in haar kut steekt en het aflikt, en het signaal is: deze kerel moet je dumpen.

Huh?
What just happened?
Hou je vast, hier komt de toelichting...

Ik had al een aantal keer signalen weggeveegd toen ik met Richard aan het daten was. Zo vond ik het vreemd dat hij openlijk vertelde over zijn telefoonseks-ervaringen met verscheidene vrouwen van tv. Ervaringen van het kaliber dat hij drie wattenstaafjes tegelijk in zijn plasbuis drukte, "omdat de vrouw aan de andere kant van de lijn dat wel een geil idee vond?. Ook had ik een naar voorgevoel toen hij zei dat hij deze nummers maar had laten blokkeren, omdat het hem veel geld kostte.

Nog vreemder waren zijn verhalen over wildvreemde vrouwen die hij via internet ontmoette, om te seksen op afgelegen parkeerplaatsen. 'Alex, dit is niet goed', zo zei mijn gevoel. Maar mijn hoofd had daar schijt aan. Die zat nog steeds met het diepgewortelde idee dat dit mogelijk De Ware voor me was.

Toen ik op een ochtend met hem aan het ontbijt zat, gebeurde er weer iets merkwaardigs. Hij zei, naar aanleiding van de befbeurt van de nacht ervoor: "Ik heb gisteren iets heel moois gezien.? "Oh??, zei ik nog, nietsvermoedend, in de veronderstelling dat de sterrenhemel er goed bij had gestaan of iets dergelijks. "Ja ja,? zei hij en hij knipoogde. "Toen ik je gisteren befte, heb ik mijn ogen uitgekeken naar je. Zo mooi.? Walging nam bezit van me. "Heb je het nou over mijn kut??, riep ik verontwaardigd. En zonder dat hij dát signaal oppikte als een 'hou je mond, nu', knikte hij enthousiast.

Eigenlijk had ik op dat moment gewoon de stekker eruit moeten trekken. Ware het niet dat we die avond hadden afgesproken om samen met een vriendin van me wat te gaan drinken. Ik had haar al helemaal lekker gemaakt: "Vanavond ga je mijn nieuwe liefde ontmoeten! Oh, hij is zo leuk!?

Toen we die avond in de kroeg zaten, hadden we het over nasty habbits, oftewel: de vieze dingen die je doet als je alleen thuis bent, waar eigenlijk niemand vanaf mag weten. Zowel Richard als ik hadden al een aantal ontboezemingen gedaan. Mijn vriendin daarentegen hield stug vol dat zij nooit iets vies deed, zoals uit haar neus eten of harde winden laten die de buren wel hadden móeten horen. "Nee?, zei ze. "Ik doe dat nooit."

Op dat moment haalde Richard het in zijn hoofd om de volgende uitspraak te doen: "Kom op, je gaat mij niet vertellen dat jij nooit met je vingers diep in je kut zit om het vervolgens af te likken!"

Doei Richard.
Nice knowing you.

Alex.