Cockzilla en andere piemelnamen

Intiem door Renske

Naar aanleiding van 'The Penis Name Book - A Guide to Naming Man's Best Friend', zijn wij eens onderzoek gaan doen in onze eigen omgeving. Een onderzoek over bijnamen voor de piemel. Heet 'ie Cockzilla of toch Henk?

Een aantal voorbeelden uit het boek zijn onder andere Moby Dick en Seabiscuit; de uitleg zal het één en ander ophelderen. Moby Dick is een verhaal over een witte walvis. Het gaat hier dus niet om een ?piemeltje?. Een klassiek verhaal, en dus een klassieke doch grote penis. Seabiscuit is de naam van een racepaard, dat meerdere overwinningen op zijn naam mocht schrijven. Je raadt het al, het gaat om een paardenlul, een streefpiemel, een wedstrijdzak. Maar deze naam wordt ook gebruikt voor mannen die te snel de finish halen, oftewel: de klapzak. 
 
Het verzinnen van een bijnaam voor de penis begint al met de jongere jaren, wanneer zijn moeder hem voor het eerst vertelt hoe dat vlezige ding waaruit hij plast, heet. Meeste moeders kiezen voor de pielemoos, plassertje of piemeltje, maar er zijn ook creatieve moeders. Om maar een paar voorbeelden te noemen: pipi, pummetje, leutertje, fluimpje, piemo, pluimpje en ga zo nog maar even door. De reden dat moeders de penis een lieve of leuke naam geven, heeft te maken met het feit dat het ding in kwestie op dat moment nog klein is.

Maar naarmate hij ouder wordt begint de penis te groeien. De balletjes dalen in en het eikeltje krijgt zijn vorm. Dan komen er heel andere namen bij kijken. Uit onderzoek in het Brabantse Breda (waar genoeg mannen en dus piemels wonen) blijken de mannen wel erg creatief als het gaat om bijnamen. Henk wordt het meeste genoemd... De redenatie hierachter? Volgens Wesley (26 jaar, NHTV-student) is Henk een echte, sterke mannennaam, en dat associeert hij graag met zijn piemel - zou dat een verbloeming zijn van Wesley's tekortkoming? Hoe dan ook, Robbert (25 jaar, oud-NHTV-student) vindt Henk maar niets ?Henk? Nee, je gaat je ding toch geen naam geven? Oké, mijn vriendin noemt hem weleens fluimpje, maar waar dat vandaan komt, weet ik niet", - arme Robbert, zou hij echt niet weten waar deze naam vandaan komt?

De meningen zijn verdeeld, want wanneer het internet wordt afgezocht op ?bijnaam voor piemel?, blijkt Henk toch wel erg populair. Daarnaast komen we Bernard, Praatpaal, Cockzilla, Alfred Jodocus Kwak en Hansworst tegen. De meeste mannen zullen deze naam echter alleen tijdens stoere praat met het eigen geslacht gebruiken, niet tegenover de dames. Overigens kiezen vrouwen voor heel andere benamingen voor het geslachtsdeel van hun vriendje, zij verkiezen lieve naampjes boven de Cockzilla?s. Behalve tijdens de seks, dat is een heel ander verhaal... Tijdens de seks vervult de piemel de rol van de pik of lul. En uiteraard wordt dit door bijvoeglijke naamwoorden bijgestaan als: harde, lekkere of geile. Stel je voor dat je tijdens een geile bui roept ?Wat heb je toch een lekker plassertje!? Dan weet je één ding zeker: dat hij afdruipt en het gedaan is met de seks. Van Alfred Jodocus Kwak tot aan Henk, van Piemeltje tot aan Hansworst, het is en blijft gewoon een penis.

Hoe noem jij de Cockzilla van jouw vriend of man? Of heb je enig idee hoe hij hem zelf graag noemt? Wij zijn benieuwd...