Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Intiem door Maya Luz

Sommige mensen hebben een vrij lage seksdrive, maar anderen zijn vrijwel altijd met seks bezig. Hoe hoog iemands seksdrive is kan te maken hebben met het sterrenbeeld van de persoon in kwestie. Dit zijn de sterrenbeelden die het meest seksueel ingesteld zijn.

Lees ook: Waarom het hebben van speeltjes je relatie verbetert

Schorpioen

Schorpioenen staan bekend als HET seksuele sterrenbeeld. Het sterrenbeeld Schorpioen heerst over de geslachtsorganen en dus zijn deze watertekens bijna altijd in voor een vrijpartij. Maar dit betekent niet dat ze zomaar met iedereen het bed induiken. Schorpioenen zijn kieskeurig bij het kiezen van bedpartners. Maar als jij eenmaal een Schorpioen aan de haak hebt geslagen kan jij een hoop spannende avonden verwachten.

Ram

Voor Rammen voelt seks net zo natuurlijk als ademhalen. Dit vuurteken onderneemt liever actie dan dat ze stilzitten. Dit komt doordat Mars, de planeet van actie, heerst over het sterrenbeeld Ram. Deze mensen zijn ook erg gepassioneerd en dus is seks met een Ram vaak onvergetelijk, vurig en intiem. Als je eenmaal aan een Ram begint wil je niet meer terug.

Stier

Het sterrenbeeld Stier wordt beheerst door de planeet Venus, ofwel de planeet van de liefde. Stieren zijn daarom dol op romantiek en passie. Van een Stier kun je daarom een romantische avond onder de lakens met een flinke dosis knuffels achteraf verwachten. Het ding met Stieren is wel dat hun behoefte aan seks pieken en dalen kent. De ene avond zullen ze oneindig door kunnen gaan terwijl ze de avond erna waarschijnlijk niks liever willen dan intiem knuffelen.

Vissen

Vissen lijken misschien de meest onschuldige mensen onder alle sterrenbeelden, maar hun seksdrive kan je verrassen. Ze lijken onschuldig aan de buitenkant maar Vissen kunnen ware beesten in bed zijn. Vissen zijn dromers en zijn dol op romantiek en intimiteit. Als zij zich prettig bij jou voelen zullen ze volledig op gaan in het moment. Deze ervaring helpt ze om een beetje te kunnen ontsnappen aan de realiteit.

Leeuw

Leeuwen zijn dol op aandacht, zeker in de slaapkamer. Als jij een Leeuw weet te verleiden, schiet hun behoefte aan seks meteen de lucht in. Naast zelf een hoge seksdrive hebben, zijn Leeuwen goed in de seksdrive van hun partners omhoog helpen, ze laten namelijk graag zien wat ze in huis hebben. Tja, Leeuwen zijn nou eenmaal performers.

Lees ook: Nog nooit klaargekomen, met deze tips kom je er wel