Seks met je beste vriend(in)? Deze 6 mensen wagen de sprong in het diepe

Intiem door Jennifer

Wanneer je eraan denkt om meer dan alleen vrienden te zijn met je beste vriend(in), think twice. Je zet dan namelijk wel jullie mooie vriendschap op het spel, want wat als het misgaat? Vrienden zijn met je ex(-bedpartner) is niet makkelijk. Toch zijn er mensen die het bed in doken met hun beste vriend(in) met soms een happy ending!

Lees ook: Waarom we casual seks moeten omarmen

Op Reddit deelden mensen hun ervaringen, hoe het was na de seks met hun beste vriend(in). Het ene avontuurtje liep beter af dan de ander.

Seksuele spanning

“We waren al een paar jaar goede vrienden, maar de seksuele spanning was er overduidelijk. De meeste mensen die ons samen zagen, dachten dat we een koppel waren. Alleen hadden we allebei te veel bagage om er iets mee te doen. Twee dagen voordat ik naar de andere kant van het land zou verhuizen, waren we drunk as hell – dat waren we meestal – en ik vroeg hem of hij seks wilde. Dat deden we en ondanks alle seksuele spanning, was de seks niet echt geweldig. We spraken elkaar veel nadat ik was verhuisd, maar toch viel het contact weg. Ik weet niet of dat door de seks kwam of gewoon door de afstand en tijd.” Ah…

Seks met een plot twist

 “Op een dag ging ik langs bij hem om te chillen. We maakten grapjes over seks hebben met elkaar, omdat we geen van beiden momenteel seks hadden. Nou, van het een kwam het ander. We zijn nu verloofd.” Zo kan het dus ook.

Nooit meer die hechte vriendschap

“Ik sliep maandenlang met mijn beste vriend na een moeilijke break-up. We waren daarna in staat om vrienden te blijven. Maar dingen zijn veranderd, nu hij een nieuwe vriendin heeft. Zij heeft al eerder gezegd dat ze zich ongemakkelijk voelt bij mij, wat ik begrijp. Elke persoon waarmee hij zal daten, zal zich waarschijnlijk ook zo voelen. Dus ik weet dat we nooit meer de hechte vriendschap zullen krijgen, die we hadden. Dat is zeker iets waar ik nooit aan dacht, toen ik ervoor koos om over die grens te gaan.” Wel weer een ervaring rijker.

Friends with benefits

“We waren vrienden en hadden afgesproken om friends with benefits te zijn. Inmiddels daten we alweer een paar jaar. En buiten het seksuele aspect zijn we nog steeds twee mafkezen, die elkaar aan het lachen maken. Dus veel is er eigenlijk niet veranderd.” Wat fijn!

Vriendschap volledig verwoest

“Ik zou haar niet mijn beste vriendin noemen, maar een goede vriendin waarmee ik opgroeide. Ik wou dat de seks nooit was gebeurd. Ze werd daarna heel weird en onze vriendschap was volledig verwoest. Na een jaar van pogingen om het terug te brengen naar hoe het was, begreep ik haar hint en stopte met haar lastig te vallen. Ze is nu verloofd en ik was niet eens uitgenodigd voor de bruiloft, wat echt fucking veel pijn deed.” Dat kunnen we ons voorstellen.

Van vriendschap naar romantisch koppel

“Ik heb mijn vier jaar op de middelbare school doorgebracht met een lief vriendje. Vlak na de zomer van ons afstuderen ging deze relatie uit, net als die van mijn beste vriend. Dat verliep toevallig op een gelijkwaardige manier. Er ontstond een bepaalde connectie en ineens kuste hij me, maar ik zei dat ik niet hetzelfde voelde. Daar had hij respect voor. Hij ging bij de marine en ik stuurde hem een hoop brieven. Een paar maanden later vloog ik zo’n 3000 kilometer om hem te bezoeken op het basiskamp, waar we een weekendje samen verbleven. En waar we seks hadden. To be honest: nadat hij vervolgens in slaap viel, flipte ik helemaal. Ik was een wrak. Ik dacht dat we elkaar nooit meer in de ogen zouden kunnen kijken, maar de volgende ochtend stonden we op, ontbeten we in een café en liepen we hand in hand naar de bibliotheek. Sindsdien zijn we samen en houd ik meer van hem dan het leven zelf. Ik heb nog nooit een relatie gehad, die natuurlijker en gezonder aanvoelde. We praten nog steeds als oude vrienden. Hij noemt me schattebout. Ik ben in de wolken.”

Lees ook: In the mood? 10 manieren om seks te initiëren