Boblijn laten knippen? Dit zijn 5 x de mooiste bobs

Haar door Paula

Als je toe bent aan een nieuw kapsel is dit hét moment om een boblijn te laten knippen. Laat je lange lokken korter knippen en ga voor een fijn en luchtig kort kapsel. Deze lente mogen korte kapsels namelijk meer dan ooit gezien worden. Zoek je nog wat inspiratie voor een mooi bobkapsel? Dit zijn de 5 mooiste bobs waardoor je direct naar de kapper wilt rennen.

Bobkapsels #1 - De krullerige bob

Een bobkapsel kan ook prima als je krullen of slag in je haar hebt, laat influencer Alexandra Pereira zien. Wij zijn fan, vooral van de veelzijdige looks die ze met haar bob maakt. Van lekker los en zwierig tot half opgestoken of deze vlechtjes aan de voorkant. De krullerige bob is een bob die je wilt hebben. 

Bobkapsels #2 - De elegante en stoere bob

Phoebe Waller-Bridge is een van de koninginnen van de bobkapsels. De actrice uit de serie Fleabag heeft een heerlijke korte bob die zowel elegant is als stoer. Voor dit bobkapsel moet je wel vrij kort durven gaan, dus vraag je kapper altijd om advies of dit ook goed bij jouw gezichtsvorm past. Weten welk kapsel bij je gezichtsvorm past is namelijk dé manier om geen misser te maken met je nieuwe coupe. 

Bobkapsels #3 - De shob

Say what? De shob is een variant op de lob (lange bob). Shob staat voor shoulder length bob. Hét perfecte kapsel voor iedereen die nog niet helemaal kort durft te gaan, maar wel een kort kapsel wil proberen. Met de shob zit je eigenlijk altijd goed, want het is niet te lang én niet te kort.

Bobkapsels #4 - De peachy bob

Wil je met een van de trendkleuren meegaan dit voorjaar? Kies dan voor een perziktint in je haar. De peachy bob mag namelijk zeker gezien worden deze lente. En het kapsel combineert natuurlijk perfect met een van deze fijne voorjaarsjurkjes.

Bobkapsels #5 - De chic french bob

Een french bob is ook nog steeds on trend. Föhn of laat je haar föhnen als een echte Parisienne en doe alsof je Emily in Paris bent. Het mag allemaal! Bovendien is de bob hét kapsel om te combineren met een mooie baret. Oui, oui!