Deze 5 voorjaarsparfums zijn echte klassiekers

Lichaam door Zora

De lente staat voor de deur! Het aankomende nieuwe seizoen geeft ons altijd een speciaal gevoel en het doet onze zintuigen prikkelen. We kunnen staren naar de helderblauwe lucht, we voelen de zon weer op onze huid én we ruiken de bloeiende bloemen. De geur van de lente dragen we het liefst met ons mee. Dankzij deze vijf klassieke voorjaarsparfums is dat mogelijk!

#1 Daisy van Marc Jacobs

Daisy van Marc Jacobs bij IciParisXL.nl

Een parfum met een van de meest herkenbare flacons, Daisy is een mix van drie bloemen, verse aardbeien en een vleugje cederhout.

#2 Flowerbomb van Victor & Rolf

Flowerbomb van Victor & Rolf bij IciParisXL.nl

Een geur die zowel zoet als sexy aanvoelt; Flowerbomb is niet alleen geliefd om zijn geur, maar ook om zijn langdurige kracht.

#3 Dior van Miss Dior

Dior van Miss Dior bij IciParisXL.nl

Het iconische Miss Dior-parfum debuteerde vorig jaar met een nieuwe editie van de klassieker. Het heeft de geur van twee soorten rozen met een hintje citrus.

#4 Coco Mademoiselle van Chanel

Coco Mademoiselle van Chanel bij IciParisXL.nl

Coco Mademoiselle, één van Chanel's klassieke parfums, is een sprankelende oosterse bloemengeur met heldere mandarijn en oranjebloesem gecombineerd met bloemen zoals jasmijn en roos.

#5 Pleasures van Estée Lauder

Pleasures van Estée Lauder bij IciParisXL.nl

Pleasures is gemaakt om de geur van verse bloemen op te roepen na een lenteregen en heeft tonen van lelie, lila, pioenroos en andere favoriete bloemen.