De horror: McDonald's komt met ijsje met koriander smaak

Eten door Laura

De wereldbevolking kun je in twee groepen verdelen: koriander-lovers en koriander-haters. De een kan er niet genoeg van krijgen, terwijl de ander het naar zeep vindt smaken. Nu komt China met een nieuwe sundae ijssmaak met koriander en je kunt je voorstellen dat de reacties vrij verdeeld zijn.

Lees ook: De tofste cocktailbars in Rotterdam

Sundae ijs met koriander

Wist je dat sommige McDonald's gerechten alleen in bepaalde landen op het menu staan? Zo is de McKroket alleen verkrijgbaar in Nederland en Curaçao. In China is er sinds kort een uniek Mac-toetje op de kaart. Namelijk het sundae ijsje met koriander. De peterselie lookalike wordt vaak gebruikt in de Aziatische keuken, dus het is erg toepasselijk. Toch is niet iedereen te spreken over deze unieke smaak.

'Gewelddadige content'

Op Twitter wordt er zowel met fascinatie als met walging gereageerd op de gifgroene topping op het ijsje. Er circuleren veel foto's van mensen die het unieke Sundae ijs geproefd hebben. Zo schrijft iemand: "Ik ga dit rapporteren voor gewelddadige en grafische content", terwijl iemand anders McDonald's smeekt om het koriander ijsje in Singapore uit te brengen. 

Toegegeven, wij zijn stiekem wel benieuwd hoe het smaakt! Wanneer komt het ijsje naar Nederland?

Lees ook: Yum! Deze witte Nutella kun jij zelf maken