De tofste cocktailbars in Rotterdam

Eten door Redactie Ze.nl

Eindelijk weekend! Tijd voor gezelligheid met je vrienden. Deze keer kiezen jullie voor om cocktails te gaan drinken. De keuze aan cocktailbars in Rotterdam is enorm. Wij delen hieronder de 5 leukste cocktailbars waar jij je een heerlijk avondje kunt vertoeven.

Lees ook: Cheers! Dit zijn de leukste cocktailbarretjes in Amsterdam

1.Spikizi Bar

In één van de zijstraten van de Witte de Withstraat vind je de Spikizi Bar. Een kleine, trendy en gezellige bar waar je kunt genieten van heerlijke cocktails, zoals een Whit Choco Pornstar. De Spikizi Bar vind je aan Zwarte Paardenstraat 91a.

2. Calaboose

Calaboose vind je in Kralingen. Een hip eettentje met cocktailbar. Calaboose beschikt over een ruime, sfeervolle tuin waar je op zonnige dagen volop kan genieten van je lievelingscocktail. Naast cocktails (uit een limonadeflesje!) drinken kun je er ook heerlijk Indonesisch eten. Calaboose vind je aan de Oudedijk 273.

3. Dr.Rotterdam

“Drankjes, elixers en medicijnen. Verscholen in het voorheen berucht Scheepvaartkwartier van Rotterdam staat een statig herenhuis dat vroeger de plek was waar prostituees, gangsters en rumoerige zeelieden woonden. Het is omgetoverd tot een veilige haven voor onderscheidende drinkers van over de hele wereld. Sinds de oprichting van deze illustere. Dr’s praktijk in januari 2012 geven ervaren barmannen gratis psychologisch advies en een breed scala aan smakelijke medicijnen. Heeft u een behandeling nodig, aarzel dan niet om een afspraak te maken.  Bron: drrotterdam.com

En verder zul je zelf moeten ontdekken wat voor spannends er nog meer gaat afspelen bij Dr. Rotterdam. De locatie is geheim en alleen te bezoeken op afspraak. Locatie: geheim.

4.The Rumah

De cocktailkroeg, zo noemt de eigenaar zijn kroeg. Rumah betekent huis in het Indonesisch en dat is wat The Rumah wil uitstralen. Een huiselijke kroeg. De kaart is simpel en zonder poespas en op verzoek wordt er een cocktail naar wens gemaakt. Met de focus op rum en tegen leuke prijzen! The Rumah is te vinden aan de Oude Binnenweg 110c.

5. Botanero

Een mix van een bar, restaurant en proeflokaal tegelijk. Naast de botanas (hapjes) en gerechten serveren ze hier cocktails met een Latijns-Amerikaanse twist. En bij elke cocktail wordt er een bite geserveerd, de zogenoemde botana.

Botanero vind je aan de Mariniersweg 55.

De volgende keer gaan uiteten in Rotterdam? Lees dan onze tips!