Deze zomer gaan we massaal voor deze opvallende blonde haarkleur

Haar door Jennifer

Als je gek bent op vanille ijs, dan kun je deze haarkleur waarschijnlijk ook wel waarderen. In de zomer wordt alles zonniger en lichter, zo ook het haar van velen. Grote kans namelijk dat we komende zomer vanilleblond haar veel terugzien op de stranden en straten. Sweet!

Lees ook: Haartrend van nu: mermaid waves

Haarkleur trend 2022

Ooit was het stoere platinablond helemaal hét ding, maar daar gaan we komende zomer niet naar terug. Nee, deze zomer gaan we voor een meer zoete en schattige haarkleur. Vanilleblond wordt dé trendy haarkleur tijdens de zomer van 2022! Celebs Billie Eilish en Selena Gomez gingen je al voor. Dat deze kleur nou net in de zomermaanden populair wordt, is niet heel gek. De zonnige kleur, die ongeveer tussen champagneblond en rosé blond in zit, past natuurlijk perfect bij het warme seizoen.

Vanilleblond: voor wie geschikt?

Ben je enthousiast geworden over de vanilleblonde haarkleur? Dan wil je vast weten of het eigenlijk wel past bij jouw huid. Nou, misschien wel. Vanilleblond is namelijk zowel geschikt voor de natuurlijke blondies als voor mensen die van brunette naar blond gaan. Zolang je huid maar een warmere tint heeft. Heb je een meer roze of blauwachtige huid, met een koele ondertoon? Dan kun je bijvoorbeeld wel voor vanilleblonde highlights gaan in combinatie met je eigen kleur.

Lees ook: Twijfel je tussen blond en bruin? Dan is dít de perfecte haarkleur voor jou

Beeld: Getty Images