Oeh! 7 x tekens dat je partner binnenkort op één knie gaat

Relaties door Jennifer

Als je al heel lang samen bent met je partner en wil trouwen, wil je graag die ring om je vinger. Of je wéét gewoon dat je lief de ware voor je is en kan niet wachten om officieel partners for life zijn. Psst, mogelijk kun je stiekem ontdekken, wanneer je partner de vraag der vragen stelt. Dit zijn de geheime hints.

Lees ook: Trouwen voor de wet: alles wat je moet weten

Plannen voor romantische trip?

Oké, misschien wil je geliefde gewoon heel graag met z’n tweeën op reis. Houd toch je ogen wijd open, wanneer jullie ineens op een romantische trip gaan. Vooral als het een trip is naar een plek, wat een speciaal plekje heeft in jullie hart. Dan is de kans groot dat je met een ring om je vinger thuiskomt.

Binnenkort bezoekje nagelsalon?

Krijg je ineens de vraag om je nagels te doen? Eh, big alert! Of je lover is plotseling helemaal into nagels, maar de kans is iets groter dat hij of zij doelt op iets anders. Waar draag je je verlovingsring? Juist… Je hand moet natuurlijk wel helemaal klaar zijn voor de gram!

Stiekem in sieradendoosje gluren?

Zie je je lief weleens in je sieradendoosje gluren? Oeh! Het kan dat je geliefde gewoon iets wil lenen, maar misschien niet om zelf te dragen. Goed mogelijk dat je lover een ring zoekt voor de grote aankoop. De verlovingsring moet natuurlijk wel passen, hè? Niet alleen qua formaat, maar ook qua stijl. Ben je meer van de zilveren of gouden sieraden?

Veel contact met familie en vrienden?

Stuurt je soulmate ineens wel heel veel appjes naar familie en beste vrienden? Hm… wees alert! Of hij/zij is gewoon heel begaan met jouw naasten, óf je lover is stiekem bezig met een geheime missie onder de codenaam ‘put a ring on it’. Je kunt proberen hints te ontrafelen bij je familie of besties, maar hé, misschien ook niet. Een complete verrassing is veel leuker!

Ongewone activiteiten op je verjaardag?

Vier jij je verjaardag altijd heel klein? Let dan even goed op als je lief ineens voorstelt om het groots te vieren. Hij/zij wil duidelijk heel graag dat je omringd bent met al je favoriete mensen, wanneer je partner op één knie gaat.

Plotselinge interesse in rolmodellen?

Een ander teken dat de verloving met je partner mogelijk dichtbij is, is een plotselinge interesse in jouw rolmodellen. Huh? Misschien vraagt je lief ineens, hoe jouw rolmodel eigenlijk ten huwelijk is gevraagd. Of je betrapt je lover op het kijken van verlovingsvideo’s, cute!

Draag je ineens een galaoutfit?

Dit is tot slot het grootste teken, dat je lief op één knie gaat. Vooral als je een veel te mooie outfit draagt op een, in jouw ogen, doodnormale dag. Ja, dan is er waarschijnlijk echt iets aan de hand en ben jij binnenkort een Mrs. of Mr.!

Lees ook: Dankzij de ‘verlovingskip’ zit er binnenkort een ring om je vinger

Bron: Metro.co.uk