Seksstandjes waarmee je samen de winter doorkomt

Intiem door Jordan

Het is weer nat en donker buiten en het wordt alleen maar kouder. Daarbovenop zitten we ook weer met z'n allen aan het huis geketend door de lockdown. Om het ietsjes beter voor onszelf te maken, kun je het thuis spannender maken. Dus trek, ondanks de kou, je kleren uit en test de volgende seksstandjes samen uit! Zo komen jullie die winter wel door.

Lees ook: Breng je soloseks naar een nieuw hoogtepunt met edging

Samen warm

In de winter kan het soms zo koud worden, dat een dikke pyjama, dubbele dekens en een kruik je niet eens meer opwarmen. Om dan ook nog eens je kleren uit te trekken, klinkt als iets te veel van het goede. Maar seks in de winter kan wel je humeur een enorme boost geven. En waarschijnlijk heeft iedereen dat nu wel nodig. Maak het jezelf zo comfortabel en warm mogelijk. Houd een keer wel je sokken aan, gebruik een deken, steek kaarsen aan en het wordt vanzelf heet en sexy.

Standjes

Winter missionaris

We beginnen met een makkelijk standje dat het ook goed onder de dekens doet. Laat je partner bovenop je klimmen en trek de dekens over hem of haar heen tot aan de schouders. Voor extra stimulatie van de clitoris kan je een paar kussens onder je kont leggen. Op die manier kun je je clitoris tegen het schaambeen van je partner drukken. Plus de kussens geven nog een extra touch aan de winterse sekssessie.

Lepeltje, lepeltje

Als het echt ijskoud is, maar je bent te opgewonden om seks over te slaan, probeer dan eens deze versie van spoonen. Ga op je zij liggen en laat je partner achter je liggen. Trek de dekens omhoog en maak het gezellig voordat je begint met de seks. Het is een fantastisch standje maar het kan wel moeilijk zijn om de clitoris erbij te betrekken. Dus als extraatje op dit seksstandje, moeten jij en je partner iets anders gaan liggen. Laat je partner onder je liggen terwijl jij op je rug ligt. Drapeer je benen over zijn of haar zij en open je knieën. Je hebt optimale toegang tot je clitoris terwijl je elkaars en warmte en chille luiheid intact houdt.

Ingepakte cowgirl

Als het zo koud is dat je tepels glas kunnen snijden, is het laatste wat je wil doen bovenop iemand zitten tijdens seks. Cowgirl is een intens standje die er wel gegarandeerd voorzorgt dat je het warm krijgt. Voordat je daar bent is het nog wel koud en juist daarom kan je deze twist proberen. Ga in plaats van rechtop zitten, plat op je partner liggen en plaats je ellebogen aan weerszijden van zijn of haar gezicht. Je kunt zelf het tempo bepalen en veel aandacht besteden aan je clitoris. Wikkel de deken om jullie heen en als je het te warm krijgt, trek je deken over je schouders.

Intieme lotus

De lotus is al een zeer intiem seksstandje, maar door het onder de dekens te doen wordt het nog intiemer. Laat je partner rechtop zitten en klim op zijn of haar schoot, face-to-face. Wikkel jezelf om je partner heen en maak het lekker knus. Plus, doordat je zo dichtbij elkaar zit kan je echt de tijd nemen voor het zoenen, supersexy!

Winter beer

Ga in de child’s pose liggen, dus met je knieën onder je buik getrokken en rust je buik op je bovenbenen. Je moet het zien als doggy maar dan kleiner. Laat je partner zijn of haar lichaam om je heen wikkelen terwijl hij of zij van achteren naar binnen gaat. Je krijgt een diepe penetratie, plus de warmte van de huid van je partner. Als het echt koud is, trek dan de dekens over jullie heen.

Hot doggy

Nog zo’n leuke naam waarbij je waarschijnlijk een vraagteken hebt. Het gaat als volgt, in plaats van op je handen en knieën te gaan liggen, ga je plat liggen. Laat je partner de deken over je heen trekken, voordat hij over je heen gaat. Het is eigenlijk doggy maar dan intiemer en warmer. Het geeft je huid-op-huid contact en een hete sekssessie.

Lees ook: 5 x de meest romantische standjes om weer dichter bij elkaar te komen