Kerstmis spannend maken? Dat doe je met deze cadeaus

Intiem door Jennifer

Overdag vier je gezellig kerstmis met de familie. Cadeautjes, bordspelletjes en heel veel eten. Heel leuk allemaal, maar ’s avonds is misschien nog wel het leukste moment. Wanneer je weer alleen bent met je lover. Zin in een spannende afsluiter? Houd dan een van deze sexy kerstcadeaus even apart.

Lees ook: 7 'stille' seksstandjes als je met kerst bij je ouders slaapt

Voorspel, maar leuker

Waarschijnlijk wil je het liefst direct op je partner springen. Niet doen! Houd het nog even spannend. Het voorspel is net zo belangrijk als de seks, misschien zelfs belangrijker. Je kunt elkaar aanraken en zoenen, maar het kan ook leuker. Wat dacht je van een sexy bord- of dobbelspel met z’n tweetjes?

 

Pikante setjes

Goed, jullie zijn inmiddels wel opgewarmd. Grote kans dat je allebei niet meer kan wachten. Vooral niet als iemand aankomt in zo’n pikant setje. Oef! Altijd een goed idee om cadeau te doen aan je lover. Het is niet alleen hartstikke mooi, maar ook heel sexy. Het hoeft niet altijd met kant te zijn. Een zusteroutfit of matrozenpakje zijn óók pikante setjes. *wink*

 

Meer spice in bed

Alsof de pikante setjes al niet voor genoeg spice zorgen. Het kan toch altijd meer! Wil je sneller naar dat hoogtepunt? Dan zijn deze sexy speeltjes perfecte kerstcadeaus voor jou en je liefje.

 

Lees ook: 5 romantische standjes voor een zwoele kerstavond