Seks & relaties
Seks & relaties

7 'stille' seksstandjes als je met kerst bij je ouders slaapt - VRIJ-dag

Reageer 0

De vuurdoping van je nieuwe vlam aan het familiekerstdiner kan nogal zenuwslopend zijn. Zacht uitgedrukt. Na zo’n diner waarbij jouw lover de hemd van het lijf is gevraagd (‘wat doet je vader?’, 'hoe hebben jullie ontmoet?', ‘wat vind jij van het huidige belastingsstelsel?’) is het de hoogste tijd om wat stoom af te blazen. Maar hoe doe je dat zonder dat het hele ouderlijk huis mee kan genieten? Nou, gewoon met één van deze zeven stille seksstandjes. Of allemaal, ligt maar net aan de hoeveelheid stoom. 

1. Zittend op bed

Heb je een hoofdeinde dat tegen de muur bonkt als jullie je ding doen? Verplaats dan niet het hele bed, maar zorg dat je zo min mogelijk hoeft te bewegen. Laat je partner op de rand van het bed zitten, waarna jij op zijn schoot gaat zitten met jullie gezichten naar elkaar toe. Deze positie is de oplossing voor het doffe gedreun dat zelfs in de kelder nog hoorbaar is. 

2. Ouderwets handwerk

Laat jouw oude bed helemaal geen bewegingen toe? Dan is handwerk de oplossing. Honk twee wordt zwaar onderschat als het aankomt op stil seksen. Maar het is dé perfecte manier om zo min mogelijk te bewegen en toch tot een heerlijk orgasme te komen. Wel even je handjes wassen voordat je aan tafel gaat.

3. Op de grond

Kraakbed? Verplaats jullie sexytime dan gewoon naar de grond. Doe het doggy style met een kussen onder je knieën terwijl je je handen op de bedrand steunt. Smoor je gezicht in een kussen als het je even teveel wordt.

4. Standje 69

Dit vergt weinig verdere uitleg. Als jullie monden bezig zijn, kan er ook geen geluid gemaakt worden. Een plus een is twee.

Lees ook: Poepen bij je schoonfamilie: doe je zo

5. McSteamy

Heb je weinig ruimte of wil je een vluggertje voor het diner? Vlucht dan naar de badkamer en spring onder de douche voor een stomend quicky. Om kletsende lichaamsdelen te voorkomen kun je ook op de wastafel zitten terwijl je partner blijft staan. Test wel even of deze jouw gewicht kan dragen. Een afgebroken wastafel is lastig uit te leggen…

6. Stapelbed nostalgie

Sliep je vroeger in een hoogslaper? Ga dan niet liggen klungelen op hoge hoogte waarbij een van jullie telkens zijn hoofd stoot. Doe het in plaats daarvan staan op de grond waarbij je de reling van het stapelbed beetpakt voor steun. Bij staand hoef je je ook niet druk te maken om een krakend bed. Top.

7. Spooning leads to forking

Als jullie het echt intiem aan willen pakken, doe dan lepeltje lepeltje met de gezichten dezelfde kant op. Kruip lekker dicht tegen elkaar aan en handje voor je mond bij teveel geluid. Omdat je al dicht tegen elkaar aan ligt, hoeft er minimaal bewogen te worden.

En bedenk tijdens jullie stille seks maar hoe fijn het is dat je je hier de komende 364 dagen niet meer druk om hoeft te maken. 

Lees ook: Echt meisje van plezier: Hoe ik het mijn ouders heb verteld

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen