Poepen bij je schoonfamilie: doe je zo

Relaties door Laura

Zit je in een leuke relatie, dan betekent dat familie ook belangrijk is. Ook bij de schoonfamilie, waar je je misschien niet 100% op je gemak voelt. Wat dacht je van een grote boodschap doen? In jouw ouderlijke huis regel jij dat in een poep en een scheet! Maar bij de familie van je partner, dát is andere koek. Wil je liever niet dat de hele schoonfamilie weet dat jij net bruine broodjes hebt gebakken? Lees dan snel verder.

Lees ook: Zo lang mag je maximaal op de wc zitten voor een grote boodschap

Eet en drink wijselijk

Voel je al wat aankomen? Zorg dan dat je de koffie of bonenschotel even overslaat. Door cafeïne moet je namelijk sneller een nummer twee. Dat kan heel slim uitpakken, maar je voorkomt liever dat je tijdens All You Need is Love opeens moet hollen naar het kleine kamertje.

Laat geen sporen achter

Het laatste wat je wilt is je schoonfamilie jouw poepie laten ruiken. Daar is de nodige voorbereiding voor nodig. Check of er alle benodigdheden zijn om jouw (rem)sporen te wissen. Is er een wc-borstel, luchtverfrisser en voldoende toiletpapier? Leg altijd wat toiletpapier in de pot, zodat je niet hoeft te schrobben. En neem desnoods een deo'tje of geurtje mee.

Double duty

Timing is alles! Hoe sneller je klaar bent, hoe beter. Sommige vrouwen hebben jaren getraind om in drie minuten hun bruine business te kunnen doen. Als je niet gezegend bent met dat talent en minstens een kwartier op de pot nodig hebt, is de kans groot dat je schoonfamilie gelijk doorheeft wat je aan het doen bent. Gênant! Ga voor die number two als het gezelschap is afgeleid. Of zeg dat je je even gaat omkleden of je haar gaat doen. Dan heb je een excuus om even een kwartiertje afwezig te zijn.

Heb er schijt aan

De laatste tip: wees geen schijterd en kom ervoor uit als iemand een flauwe opmerking maakt over je toiletbezoek. "Hallo, de koningin poept ook gewoon".

Lees ook: 3 tekenen dat jouw partner écht stapelgek op jou is

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl.