3 x Vreselijke bridezilla-verhalen waar onze nekharen van overeind springen

Relaties door Ze.nl

Het kan soms allemaal wat veel zijn, zo’n trouwdag. De druk is ook niet mis: het moet namelijk zo ongeveer de mooiste dag uit je leven worden. Sommige bruiden kunnen maar moeilijk met deze druk omgaan en veranderen in ware ‘bridezilla’s’ om hun zin te krijgen en te zorgen dat dit het feest van hún dromen wordt. Hieronder drie bridezilla-verhalen die we op Reddit vonden, waar onze nekharen van overeind springen. 

1. Scheelt een haartje… 

“Ik was ooit op een bruiloft waar de bruid op het laatste moment een van haar bruidsmeisjes had vervangen. Wat was er gebeurd? Blijkbaar had het bruidsmeisje die avond daarvoor haar haar iets lichter bruin laten verven. En dat stond volgens de bruid niet bij haar jurk, die felroze was…”

2. Hongerige gasten

“Toen we naar de receptie gingen, verwachtte iedereen eigenlijk wel dat er zoiets als een lopend buffet zou zijn, of iets anders aan eten. We kwamen er echter achter dat er voor de 120 gasten bijna geen eten was geregeld, afgezien van wat stokbrood met dip. Na een uur had iedereen echt ontzettend honger en verlieten sommigen het feest om te gaan eten. Toen de bruid er achterkwam dat er gasten weggingen rende ze in haar bruidsjurk door de zaal en probeerde iedereen al schreeuwend tegen te houden. Het was zo gênant dat haar eigen vader haar uiteindelijk bij de deur weg moest halen. Later hoorde ik dat ze de hele avond ontroostbaar was, verschrikkelijk dronken werd en moest overgeven.”

3. Eisenlijstje

“De bruid wilde dat alle bruidsmeisjes dezelfde lelijke jurk aan zouden trekken, waar iedereen zelf voor moest betalen. Dat vond ik nog niet zo erg, de jurk was niet super duur. Maar, daarbij moest iedereen óók z’n haren verven, omdat de bruid de enige blondine wilde zijn. Ik ben van mezelf blond en ik wilde mijn haar niet verven voor één dag. Dat trok ze niet en dus besloot de bruid in kwestie al snel dat ze mij wilde vervangen door iemand met wie ze net bevriend was. Ze mochten elkaar niet eens ontzettend. Dat was nog steeds niet alles. Daarna had ze ook nog het lef om iedereen een bedrag van 80 dollar per persoon te vragen voor het eten en vroeg ze cadeaus met een minimale waarde van 50 dollar. Dit alles stuurde ze via Facebook Messenger. Ik stuurde haar terug dat ze kon kiezen: ik zou voor het eten betalen of ik zou haar een cadeautje geven. Toen ik de uitnodiging over de post kreeg en naar de datum keek besefte ik dat haar bruiloft op dezelfde dag valt als die van de marathon van mijn man. De keuze was snel gemaakt…”

Lees ook: Dit zijn de grootste trouwtrends voor 2019

Bron: Her.ie