Seks & relaties
Seks & relaties

Sexy gifts voor onder de kerstboom (uhm lakens)

Het is al lastig om een cadeautje voor zijn verjaardag te bedenken, laat staan voor kerst! Winkel in en winkel uit… Alle online stores heb je ook al afgezocht. Sokken zijn zo cliché en hij komt ook al om in de computerspelletjes. Jij wil een persoonlijk en intiem cadeau om indruk op hem te maken! 

Het is nu echt aftellen geblazen, de gezelligste dagen van het jaar zijn bijna in zicht. Jouw shiny dress , bijpassende sieraden, clutch en high heels liggen dan ook al klaar. De recepten voor het feestelijke maal zijn al uitgekozen, de ingrediënten zijn besteld en alle decoratie om de eettafel te laten stralen liggen al in de kast. Naast de flessen wijn en andere alcoholische versnaperingen natuurlijk! Met de kerstboom, sfeervolle lichtjes, glitters en andere decoratie in huis is jouw stulpje een ware kerstwalhalla. Over de kerstboom gesproken; hieronder liggen alle presentjes voor je familie, vriendinnetjes en huisdier. Het enige wat jij nog op je to do list hebt staan is een cadeautje kopen voor je lover. Om jouw feestdagen met hem wat intiemer te maken, hebben wij de meest sexy and naughty cadeautjes voor je op een rijtje gezet;

… Een pokerset, om vervolgens een klassiek potje te spelen. Maar in plaats van geld verliezen, gaan er natuurlijk kledingstukken over de tafel. Wedden dat jullie allebei ineens heel competitive zijn? Kun je niet pokeren? Wat dacht je dan van Twister. Jouw linkerhand op groen en rechtervoet op geel heeft een hele andere wending in lingerie!

… Een ander leuk spelletje, waarvan wel meteen zichtbaar is wat het einddoel is. Je hebt tegenwoordig hele leuke kaart, bord en dobbelspelletjes die online te koop zijn, volledig in het teken van seks. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaartspelletje truth or dare?

… Een massagekaars smelt tot massage-olie die je op een sexy manier uit de kaarshouder over je lover heen kunt gieten. Om hem vervolgens flink te verwennen met een erotische massage natuurlijk. Kies zijn favoriete geurtje uit, brand de kaars om in een romantische stemming te komen en schenken maar!

… Voor de kinky koppels onder ons;  wat dacht je van een bondagekit voor beginners? Into 50 shades of grey? Kom er samen achter waar jullie grenzen liggen. Bind jij hem vast of hij jou?

… Een spannende coupletoy om samen en tegelijkertijd een heerlijk en intens gevoel te ervaren. Hello double pleasure! Of heeft hij toevallig altijd al gedroomd van anale sex of een speeltje die hij mag bedienen? Wat dacht je van een butplug of een vibrerend eitje met afstandsbediening? Mannen houden ervan om in controle te zijn! 

… Koop een sierlijke glazen pot en een leuk notitieblokje. Schrijf op elk briefje een sexy activiteit, bijvoorbeeld een blowjob, een vluggertje in de auto, een striptease… Wees lekker creatief! Hij mag om de week een briefje uit de pot vissen, waarna jij hem mag verwennen.

… Een kookboek met lustopwekkende hapjes of een boek met allerlei kamasturastandjes. Welk receptje proberen jullie vanavond uit? En welke positie wordt morgenavond geëerd in de slaapkamer?

… Je kunt jezelf natuurlijk ook appetijtelijk inpakken en onder de kerstboom leggen. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw lover dit cadeautje het meest op prijs stelt!