Lekker fout: De leukste kerstpyjama’s om te geven en zelf te dragen

Cadeaus & hebbedingetjes door Jordan

We hebben speciaal voor jou, de nieuwste kerstfilms van dit jaar al op een rijtje gezet. Bij al dat bank hangen en chillen hoort natuurlijk ook een lekkere loungeset. Zeker met kerst mogen ze zo fout mogelijk, een matching set met je partner, kind of zelfs hond. Met deze pyjama's wil je je huis en bank zeker niet verlaten. 

Lees ook: Feestjurkje nodig? Dit zijn de 10 allermooiste voor kerst en oud en nieuw

Voor de hele familie

Hema heeft dit jaar aan iedereen gedacht, maar dan ook echt aan iedereen. Voor vrouw, man, kind, baby en zelfs je hond is er nu een te schattige kerstpyjama te koop. Een leuke flanel pyjama in allerlei maten. Dit is niet alles! Hema heeft samen met het goede doel War Child deze collectie ontworpen. Van ieder vrekochte pyjama gaat 25% van de verkoopwaarde naar War Child. Reden genoeg om deze pyjama te halen! 

Dames nachthemd flanel War Child rood

Trendy

Als je toch niet zo'n fan bent van de originele kerstmis kleuren en patronen, kan je ook kiezen voor een wat hippere pyjama. Met de mooie lichtgroene kleur van de broek en het matchende t-shirt, geeft het toch een christmas vibe. De pyjama staat op de site van ASOS als unisex, dus het staat iedereen prachtig!

ASOS - pyjamaset voor hem en haar

Wandelende zuurstok 

Deze pyjama met zuurstokken en kerstbomen is toch té leuk? Zo kan je samen met je partner of beste vriendin bankhangen in deze matchende pyjama. Comfy maar cute! 

ASOS - Brave Soul - christmas fare isle - pyjama in rood

Flanel all the way

Dit blijft toch wel de OG van de kerst pyjama's. Deze geruite pyjama is een item dat echt niet mag ontbreken in je kast. De pyjama is gemaakt van 100% katoen waardoor het lekker luchtig blijft maar ook erg comfortabel. Een lekkere pyjama voor iedereen die het toch snel warm heeft en zich niet rot wilt zweten door een te dikke stof. Pak er een paar matchende pantoffels bij in, en je hebt het ideale kerstcadeautje. 

H&M - Geruit pyjamapakje

Last but not least

Neem het maar van ons aan: de America Today pyjamabroek xitten goddelijk. Het is van een lichte stof, goede pasvorm en het heeft een elastische tailleband met trekkoord. Er zit geen bijpassend t-shirt bij, maar zo kan je de pyjama lekker mixen en matchen. De rendieren print maakt de pyjama helemaal af, en uiteraard is de broek beschikbaar voor hem en voor haar. 

America Today - pyjamabroek 

 

Lees ook: Stelletjes die samen kerstfilms kijken zijn gelukkiger