Feestjurkje nodig? Dit zijn de 10 allermooiste voor kerst en oud en nieuw

Fashion door Michelle

Als we ergens zin in hebben, dan zijn het de feestdagen wel. Gezelligheid, lekker eten en cadeautjes uitpakken met jouw dierbaren tijdens Kerstmis en de afsluiting van een bewogen jaar vieren en de start van een nieuwe: daar hoort een knap feestjurkje bij.

Wat een jurkje een feestjurkje maakt? Het materiaal speelt hierbij een grote rol. Feestjurkjes zijn vaak voorzien van pailletten of uitgevoerd in een glanzende stof zoals lurex (dat stofje gemaakt van metallic draden), satijn of zijde. Ook altijd goed: kant. Een simpel jurkje kun je overigens natuurlijk wel feestelijk maken door het te combineren met statement oorbellen, wat rode lipstick op je lippen en leuke hakjes maar er gaat simpelweg niks boven een jurk die van zichzelf al shined

Misschien heb je er wel een paar feestjurkjes in je garderobe maar een het is altijd nog leuker om jezelf in een nieuw exemplaar te hullen. Daarom hebben wij de 10 allerleukste exemplaren verzameld die je bij H&M kunt scoren. Bekijk hier trouwens alle feestjurken van H&M!


Jurk met pailletten bij Hm.com


Feestjurk bij Hm.com


Satijnen overslagjurk bij Hm.com


Kanten overslagjurk bij Hm.com


Glitterjurk bodycon bij Hm.com


Jurk met pailletten bij Hm.com


Velours bodyconjurk bij Hm.com


A-linejurk met pailletten bij Hm.com


Plissejurk bij Hm.com


Slip-on jurk met kant bij Hm.com