5 romantische standjes voor een zwoele kerstavond

Intiem door Redactie Ze.nl

Kerstavond betekent sexytime. Er is geen beter moment voor een zwoele vrijpartij dan tijdens de kerstdagen. De romantische sfeer zit er dik in en het is de ideale tijd voor sexytime onder de maretak (of misschien wel onder de kerstboom). Dit zijn 5 zoete standjes voor een zwoele kerstavond that will jingle your bells.

Lees ook: Welk glijmiddel moet je gebruiken?

1. Ingepakt cadeautje

Of je nou naughty or nice bent geweest deze kerst, iedereen verdient een cadeautje. En met dit standje zal je het krijgen ook. Ga beiden zitten op de grond, hij in kleermakerszit en jij met je benen om hem heen geslagen. Zo zit je lekker knus tegen elkaar aan en kunnen jullie jezelf helemaal in elkaar vlechten. Een hete avond gegarandeerd.

romantische standjes kerst

2. Elf on the shelf

Let's get down met dit acrobatische kerststandje. Niks is immers te gek tijdens de mooiste tijd van het jaar. Ga op je rug liggen en gooi je benen over je hoofd, net zoals je tijdens yoga zou doen, zodat je enkels naast je hoofd liggen. Vervolgens komt je vent erbij en gaat hij in een zithouding bovenop jou z’n moves maken. Niet echt zitten, alleen voor steun. Let ook op dat je niet achterovervalt, want naar de IC gaan op kerstavond is nou niet bepaald de spannende wending die je zoekt. Je kunt ook voor de veiligere optie kiezen zoals hieronder weergegeven, als je minder lenig bent. 

romantische standjes kerst

3. Quiet quickie a.k.a the mistletoe move

Dit standje is perfect als je kerst viert in een huis met familie en aanhang en je niet veel tijd hebt. Verover een lege kamer, hang die maretak op en ga voor een muur of deur staan. Je kan deze quickie uitvoeren met zowel je gezicht of je achterhoofd richting je lover. Hiervoor hoeven jullie alleen je broek uit te doen, en als je er niet te veel geluid bij maakt, is de missie stil vluggertje snel geslaagd.

 

romantische standjes kerst

 

4. Rendier stijl

Niet het doggy-, maar het rendier standje bezorgt jou en je lover gegarandeerd een geilige nacht. Zo doe je het... Ga op handen en knieën. Je lief knielt achter je en… ja, we weten allemaal wel wat er daarna gebeurt. Deze is je hoogstwaarschijnlijk al bekend, maar is het perfecte en simpele standje wat je altijd een holly jolly time zal geven.

romantische standjes kerst

5. Sleeritje

Neem samen met je partner een rit op de sleeGa liggen op je buik, terwijl je partner bovenop je komt en met gestrekte armen op het bed leunt. Kaarsjes aan, zoetsappige kerstmuziek op (het liefst natuurlijk ‘Sleigh Ride’) en je zal de jingle bells geheid horen ringelen. 

 

Lees ook: Zo kun je tegelijk klaarkomen met je partner