8 Days of Christmas - #4: WIN designer zonnebrillen

Winacties door Madelon

Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen cadeautjes! Daarom maak je bij de 8 Days of Christmas-give away acht dagen lang kans op mooie prijzen. Vandaag, tijdens alweer de vierde dag: 2 prachtige designer zonnebrillen!

On the fourth day of Christmas... Geven we 2 zonnebrillen van Ray Ban en Gucci!


Bij de webshop SmartBuyGlasses vind je de mooiste designer (zonne)brillen. Al eerder organiseerden we een fijne winactie met deze internationale webshop, toen kon je een waardebon winnen. Maar nu hebben we twee fijne zonnebrillen van Gucci en Ray Ban uitgezocht! We verloten twee damesmodellen!
 

 
Dit Ray Ban pilotenmodel is onwijs populair! Het staat superstoer bij zowel mannen als vrouwen. Het precieze modelnummer is de Ray Ban RB3025 Aviator en de bril is online te bestellen via SmartBuyGlasses voor ? 141,95 (de adviesprijs bedraagt ? 200,-!).


 
Dit grote, chique damesmodel van Gucci staat erg stijlvol. Het model is tijdloos en geeft je de ultieme Hollywood-look! Het precieze modelnummer is Gucci GG 3157/S D28/JJ en de bril is online te bestellen via SmartBuyGlasses voor ? 127,95 (de adviesprijs bedraagt ? 149,-!).

Bij jou onder de boom
Wil jij één van deze twee prachtige zonnebrillen van ons krijgen als kerstcadeautje? Om kans te maken op één van de brillen, klik je onderaan deze pagina op de ?meedoen?-button. Zo simpel is het!

De actie loopt tot en met Kerstavond. Heb je meegedaan? Hou dan rond Kerst je mailbox goed in de gaten, want dan kiezen wij de winnaressen!


Is de 8 Days of Christmas-give away nieuw voor jou? Lees dan dit artikel en kom erachter waar je tot en met Kerstavond allemaal kans op maakt! En bekijk hier meteen alle andere winacties!