8 Days of Christmas - #3: WIN Jan Smit-biografieën

Winacties door Madelon

Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen cadeautjes! Daarom maak je bij de 8 Days of Christmas-give away acht dagen lang kans op mooie prijzen. Vandaag, tijdens alweer de derde dag: 10x de biografie van Jan Smit!

On the third day of Christmas... Geven we 10 biografieën van Jan Smit weg!


Jan Smit loopt dit jaar al vijftien jaar rond in de Nederlandse showbizzwereld. Met het nummer Ik zing dit lied voor jou alleen is Jantje Smit in 1997 de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer 1 binnenkomt in de Nederlandse Top 40. Al snel scoort de jonge zanger de ene na de andere hit en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Vandaag de dag is Jan niet meer alleen maar zanger, maar ook acteur en presentator. 

Jans 15-jarig jubileum en zijn succesvolle carrière vormden de aanleiding voor deze biografie, waarin Jan onder meer vertelt over zijn jeugd, het gezin Smit, zijn stemproblemen, de spanningen rondom een stalker en zijn relaties met onder anderen Yolanthe. Daarnaast komen niet alleen zijn vrouw, zijn familieleden en zijn managers aan het woord, maar ook zijn vrienden Nick en Simon, de 3J?s, collega Gerard Joling, dj?s Coen en Sander en showbizzjournalist Albert Verlinde. De biografie is daarom niet alleen interessant voor fans van Jan, maar voor iedereen die eens een kijkje wil in de wereld van het vroegere kindsterretje en de huidige, volwassen man die Jan Smit heet. Uitstekend leesvoer om deze donkere dagen mee door te komen!

De biografie Het Geheim van de Smit is bij Bol.com te bestellen voor ? 19,95.Bij jou onder de boom

Wil jij één van de 10 biografieën van ons krijgen als kerstcadeautje? Om kans te maken op één van de boeken, klik je onderaan deze pagina op de ?meedoen?-button. Zo simpel is het!

De actie loopt tot en met Kerstavond. Heb je meegedaan? Hou dan rond Kerst je mailbox goed in de gaten, want dan kiezen wij de winnaressen!


Is de 8 Days of Christmas-give away nieuw voor jou? Lees dan dit artikel en kom erachter waar je tot en met Kerstavond allemaal kans op maakt! En bekijk hier meteen alle andere winacties!