8 Days of Christmas - #2: WIN Douwe Egberts-koffiepakketten

Winacties door Madelon

Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen cadeautjes! Daarom maak je bij de 8 Days of Christmas-give away acht dagen lang kans op mooie prijzen. Vandaag, tijdens alweer de tweede dag: 12 Douwe Egberts-pakketten!

On the second day of Christmas... Geven we 12 koffiepakketten van Douwe Egberts L?OR EspressO weg, met daarin 6 verschillende koffiesmaken!


Deze prijs is geweldig voor iedere koffieliefhebber! Drie van de koffiesmaken die de winnaressen in hun pakket zullen vinden, zijn nieuwe smaken die Douwe Egberts dit najaar heeft uitgebracht. Lungo Estremo en Fortissimo zijn echte krachtpatsers onder de koffie, met 09 en 10 punten voor sterkte op de DE L?OR EspressO-schaal. De derde nieuwe variant, Lungo Fragrante, bestaat uit een wat zachtere melange met sterkte 06. De andere drie smaken die in het pakket zullen zitten zijn oude bekenden, maar met een vernieuwde smaak. Alle varianten zijn aangepast en hebben nu ook een mooi luxe, zwart design.



 

De Douwe Egberts L?OR EspressO-lijn van koffies is in de supermarkt verkrijgbaar, maar is ook online te bestellen voor ? 3,09 per koffiesoort.



 
Bij jou onder de boom

Wil jij één van deze grote koffiepakketten van ons krijgen als kerstcadeautje? Om kans te maken op één van de pakketten, klik je onderaan deze pagina op de ?meedoen?-button. Zo simpel is het!

De actie loopt tot en met Kerstavond. Heb je meegedaan? Hou dan rond Kerst je mailbox goed in de gaten, want dan kiezen wij de winnaressen!


Is de 8 Days of Christmas-give away nieuw voor jou? Lees dan dit artikel en kom erachter waar je tot en met Kerstavond allemaal kans op maakt! En bekijk hier meteen alle andere winacties!