8 Days of Christmas - #1: WIN: Flow Jewels-sieraden

Winacties door Madelon

Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen cadeautjes! Daarom maak je bij de 8 Days of Christmas-give away acht dagen lang kans op mooie prijzen. Vandaag, tijdens de eerste dag: 9 prachtige armbanden van Flow Jewels!

On the first day of Christmas... Geven we 9 armbanden van Flow Jewels weg!


Flow Jewels

(ook te volgen op Facebook en Twitter) is een Nederlands sieradenlabel met prachtige, handgemaakte sieraden. Achter de sieraden zit ontwerpster Margreet van Delft, die met natuurlijke materialen als onyx, parels, schelpen, leer en glas de mooiste sieraden creëert. Alle sieraden van Flow Jewels zijn 100% nikkelvrij en handgemaakt. Wij mogen onderstaande modellen ieder 3 keer verloten! 

Het model ?Gila 1? is een mooie set van drie armbandjes met 3 millimeter glaskraaltjes, in verschillende zwarttinten, gecombineerd met zilver. De armbandjes zijn ook los van elkaar te dragen. De lengte van de armband is 19,5 centimeter en het sieraad is te bestellen voor ? 44,95. 

Het model ?Gila 9? is bijna dezelfde set, maar dan in de kleuren blauw, grijs en bruin en is gecombineerd met goud. De armbandjes bevatten 3 millimeter glaskraaltjes en zijn ook los van elkaar te dragen. De lengte van de armband is 19,5 centimeter en het sieraad is te bestellen voor ? 44,95. 

Ook het model ?Gila 11? is een set van drie verschillende armbandjes, die los van elkaar gedragen kunnen worden. De armbandjes bevatten 3 millimeter glaskraaltjes, zijn gekleurd in beige en bruin en gecombineerd met goud. De lengte is 19,5 centimeter en het sieraad is te bestellen voor ? 44,95.

Bij jou onder de boom
Wil jij één van de 9 armbanden van ons krijgen als kerstcadeautje? Om kans te maken op één van de armbanden, klik je onderaan deze pagina op de ?meedoen?-button. Zo simpel is het!

De actie loopt tot en met Kerstavond. Heb je meegedaan? Hou dan rond Kerst je mailbox goed in de gaten, want dan kiezen wij de winnaressen!Is de 8 Days of Christmas-give away nieuw voor jou? Lees dan dit artikel en kom erachter waar je tot en met Kerstavond allemaal kans op maakt!