8 Days of Christmas: De winacties!

Winacties door Madelon
Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen natuurlijk cadeautjes! En omdat wij zo blij zijn met jullie als leZeressen, delen we dit jaar acht dagen lang kerstcadeautjes uit, tijdens de 8 Days of Christmas-give away op Ze.nl!


 

De 8 Days of Christmas-give away start morgen. Vanaf dan maak je acht dagen lang iedere dag kans op mooie prijzen! Het liefst zouden we jullie allemaal willen verwennen, maar helaas gaat dat niet. Daarom hebben we geprobeerd om zo veel en zo leuk mogelijke acties te regelen. Tot en met Kerstavond maak je kans op 59 verschillende prijzen, de kans is dus groot dat er iets voor jou bij zit! Een voorproefje: zonnebrillen, koffiepakketten, sieraden, boeken en waardebonnen? Allemaal voor onder jullie kerstboom! 

Helaas kunnen we er niet voor zorgen dat de kerstcadeautjes daadwerkelijk met Kerst bij jullie onder de boom zullen liggen. Daarentegen worden de winnaressen wél met Kerst op de hoogte gesteld. Zo zijn het allemaal fijne kerstcadeautjes, voor jullie, van Ze.nl!

Houd Ze.nl dus morgen in de gaten en doe dan meteen mee met de eerste winactie van de 8 Days of Christmas-give away. We hopen dat jullie er net zo enthousiast over zullen worden als wij en dat wij op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan jullie heerlijke Kerst! 
Alvast heel fijne Kerstdagen, met veel gezelligheid, eten, familie, lichtjes, lieve mensen, drankjes, liefde en natuurlijk cadeautjes! GenietZe, dames!