Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek Waar is Bernadette?

Tijdens die extra vrije dagen rond Sinterklaas en Oud & Nieuw kun je veel leuke dingen doen, maar je kunt óók met een lekker boek op de bank voor de openhaard zitten. Ze.nl geeft 10 exemplaren van het boek Waar is Bernadette weg!

Het verhaal
Wie is Bernadette, en waar is zij gebleven? Ooit was Bernadette Fox een beroemde architecte met ambitieuze projecten, maar na de geboorte van haar dochter Bee is alles anders geworden. Ze is dol op Bee, maar wordt gek van de sociale controle van de schoolpleinmoeders. En haar man! Door zijn topbaan bij Microsoft lijkt hij zelf wel een computer. Bernadette zegt: stop. En verdwijnt... Haar vroegwijze dochter Bee zet alles op alles om haar moeder terug te vinden.

Over de schrijfster
Maria Semple groeide op in Spanje en Amerika en woont momenteel in Seattle met haar man en dochter. Ze schrijft niet alleen romans maar Maria is ook scriptschrijver voor internationaal succesvolle tv-series als Beverly Hills 90210, Ellen en Mad About You! Voor meer info kun je haar website bekijken.

Winnen
Ben jij door je boekenvoorraad heen? Geen nood! Ze.nl mag namelijk 10 exemplaren van het boek Waar is Bernadette weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 19 december 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.