Say cheese? & WIN: LG Optimus L9

Winacties door Redactie Ze.nl
Iedereen kent ?t wel: je wil een leuke foto maken met je telefoon. Je richt ?m op jezelf en dan? Zit je vinger voor de lens. Of je staat er maar half op. Damn. Maar met zo?n mislukt zelfportret kan jij nu de nieuwste LG winnen!

LG introduceert de LG Optimus L9, een nieuwe aanvulling op de L-Style smartphone-serie. Deze strakke smartphone is 9,1 millimeter dun en heeft een aantal handige functies, zoals een Scan Translator, waarmee je direct volledige zinnen kan laten vertalen. Maar het meest bijzondere is misschien wel de Cheese Shutter, waarmee je gemakkelijk een foto kan maken, zonder op een knop te drukken. Jij zegt ?cheese?, en de foto wordt direct gemaakt!



De LG Optimus L9 is nu in de winkels verkrijgbaar als los toestel voor ? 349,-. Kijk voor meer informatie over de Optimus L9-smartphone op de site!  

WIN!
Samen met LG zijn wij op zoek naar de beste, grappigste en meest mislukte zelfportretten, afkomstig van een telefoon. De maakster van de meest mislukte foto wint een LG Optimus L9! Hiermee sta je gegarandeerd binnen een klik goed op de foto.

Om kans te maken op de smartphone mail je je mislukte zelfportret naar redactie@ze.nl onder vermelding van 'LG Winactie'. Verder dien je Ze.nl te liken op Facebook.

Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt tot en met 17 december.



De meest hilarische, mislukte en grappigste foto?s zullen na afloop van de actie gepubliceerd worden op Ze.nl!