13 x de allerfijnste en fashionable winterjassen onder 100 euro

Fashion door Michelle

Het schijnt dat het dit jaar een superkoude winter gaat worden en we hebben qua guur weer al een beetje een voorproefje gehad. Het hebben van een goede winterjas (of drie) is dus zeker geen overbodige luxe. Het liefst hebben we er dus een paar want op die manier kun je een beetje afwisselen. De ene winterdag is immers de andere niet. Koude wind en sneeuw vraagt om een hele andere jas dan een winterdag waar het zonnetje lekker schijnt en het windstil is.

Wat ons betreft zijn er twee basics qua winterjassen: het donsjack en de wollen mantel. Een waterafstotende jas is daarnaast geen overbodige luxe en het is fijn als je ook nog een leuke winterjas hebt die lekker aansluit bij de trends van het moment. Denk bijvoorbeeld aan een faux fur jas of eentje gemaakt van een teddy stof. Matig warm maar o zo fashionable en daar hebben we graag wat rillingen voor over - of draag er gewoon een hele goede dikke trui onder. 

Ben je op zoek naar een goede winterjas maar heb je een maximaal budget van 100 euro? Dan ben je bij H&M aan het goede adres. Wij hebben tien pareltjes uit de H&M jassencollectie voor je geselecteerd zodat het grote speurwerk je bespaard kan blijven. 


Doorgestikte jas bij Hm.com


Jas van imitatiebont bij Hm.com


Jas bij Hm.com


Pufferjack bij Hm.com


Jas van wolmix bij Hm.com


Pufferjack bij Hm.com


Waterafstotend capejack bij Hm.com


Teddy Jack bij Hm.com


Rechte jas bij Hm.com


Jas van imitatiebont bij Hm.com


Pufferjack met capuchon bij Hm.com


Jas van imitatiebont bij Hm.com


Donzen jack bij Hm.com