De warmste winterjassen

Mode & trends door Xandra
Het is koud! En dat weet ik omdat ik op dit moment rillend op de bank zit. Een dunne jas is buiten allang niet meer voldoende en dus zocht ik de mooiste, hipste en natuurlijk warmste winterjassen voor jullie uit.

Of het nou het broeikaseffect is of dat ik de reden beter gewoon bij mezelf kan zoeken: ik heb het idee dat het steeds kouder wordt. Ik geef toe, soms draag ik ook gewoon te dunne kleding voor dit weer ? maar wie mooi wil zijn moet kou lijden, toch? Daarnaast maakt het bij mij niet uit of ik nou een dun vestje draag of een dikke trui met een sjaal. Ik heb het gewoon al-tijd koud. Zodanig dat iedereen die mijn huis binnenkomt ?Jeetje, wat warm!? roept en dat mijn collega's meer dan eens een diepe zucht slaken als ik de verwarming weer eens een paar graden hoger heb gezet. Goed voor het milieu is het waarschijnlijk niet, maar ik kan ook moeilijk helemaal ingepakt als een michelinmannetje door het leven gaan.


Het lijkt me duidelijk: een goede en vooral warme winterjas is een echte must have voor mij. En waarschijnlijk ben ik daarin niet de enige. Wisten jullie trouwens dat vrouwen het sowieso sneller koud hebben? Dat komt omdat wij minder spiermassa hebben dan mannen. Dus bij dezen hebben jullie een excuus als vriendlief weer eens zeurt dat het te warm is in huis. Maar dat terzijde, terug naar mijn favoriete winterjassen.

10x winterjassen
Omdat een goede winterjas eigenlijk bij iedereen in de garderobe thuis hoort, heb ik mijn favoriete webshops eens goed doorgespit. Het resultaat zijn deze uiteenlopende beauties. Klassiek of uitbundig, met een bontkraag of volledig faux fur, een opvallende rode kleur of juist timide beige. Omdat ik weer eens niet kan kiezen, kies ik ze gewoon allemaal! Nu het budget nog. Tot dan hoop ik dat ik jullie in ieder geval weer een beetje geïnspireerd heb om er zo hip en natuurlijk hot mogelijk bij te lopen deze winter.


Welk modelletje is jouw favoriet?


Xandra (23) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.blogspot.nl, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.