Budgetshopping

Mode & trends door Xandra
Ik heb een dure smaak. Dat weet ik en daar word ik ook continu aan herinnerd. Toch wil ik bewijzen dat ik het ook best anders kan, en daarom ging ik budgetshoppen op mijn favoriete webshops. Bekijk hier wat voor leuks ze hebben!

 
Dure spulletjes: ik hou er van. Wat overigens niet betekent dat ik het expres doe. Ik loop niet uitsluitend in merkkleding, ik hang echt niet dagelijks de P.C. Hooftstraat rond en ik ben best wel eens - oké, heel vaak - te vinden in de H&M. Het probleem is dat ik de duurste dingen gewoon altijd echt het leukst vind. Laat mij een shopping-pagina in een willekeurig tijdschrift zien, vraag me welk item ik het leukst vind en ik kies standaard de duurste uit. Of ten minste één van de beauties uit de top drie.
 
Het is eerder een vloek dan een zegen, die dure smaak van mij. Want veel geld heb ik niet. Sterker nog, er is altijd een - heel groot - stuk maand over als de ondergrens van mijn bankrekening alweer angstig dichtbij komt. Die vervloekte crisis helpt daar overigens ook niet aan mee, want de prijzen worden alleen maar hoger en op een flinke loonsverhoging hoef ik de eerstkomende tijd ook niet te rekenen.
 
En dus heb ik besloten dat ik mezelf moet leren om meer leuke, goedkope items te kopen. Oftewel: budgetshoppen. Dat kan ik heus wel, toch? Zie hier het resultaat.Groen bikerjasje, ? 25, C&A via Wehkamp
Rokje met studs, ? 16,95, Only via Wehkamp


Zebratrui, ? 19,95, Mango via Wehkamp
Off shoulder jurkje ? 25, Asos


Gestreept vestje ? 20,82, Mango via Asos
T-shirt met strepen ? 13,89, River Island via Asos


Basic streepjesjurkje ? 16,95, Vero Moda via Zalando
Pullover met slierten ? 34,95, Only via Zalando


Chique groen ? 16,95, Vila via Zalando
Slim fit broek ? 24,95, Pieces via Zalando

Lees ook Xandra's vorige modeartikelen!

Xandra (23) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.blogspot.nl, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.