Deze deelnemers staan volgens ons in de finale van Expeditie Robinson 2021!

Media door Jennifer

Met de finale van Expeditie Robinson in zicht is het tijd voor een voorspelling. Inmiddels weten we wel wat elke deelnemer in huis heeft. Welke drie halen volgens ons de finale van Expeditie Robinson 2021 op zondag 19 december?

Lees ook: Winnaar van Expeditie Robinson 2020

Laatste lootjes Expeditie Robinson

Even leek Expeditie Robinson seizoen 21 oneindig, maar inmiddels is het einde in zicht. Donderdag vindt de halve finale plaats met in ieder geval oud-deelnemers Do en Anouk. De toppers van Tweede Kanseiland! Wie zich bij hun aansluit is nog even een raadsel, maar JayJay - nog een oud-deelnemer - heeft momenteel de meeste kans. Niet alleen staat hij in aflevering 29 voor op de rest tijdens de laatste immuniteitsproef, hij blijkt ook een van de sterkste spelers dit seizoen. Als hij daadwerkelijk de laatste immuniteitsketting wint, zien we Sandra, Robbert, Yuki en Britte terug op de eilandraad. Grote kans dat Sandra dan de volgende afvaller is, aangezien zij de gevaarlijkste positie heeft. Zij heeft de meeste stemmen van allemaal, met dank aan haar lange verblijf op Winnaarseiland. Die willen ze er vast uit hebben!

Finale Expeditie Robinson

Hoeveel mensen uiteindelijk in de halve finale staan, dat weten we niet zeker. Ook over het aantal mensen in de finale kunnen we natuurlijk niets met zekerheid zeggen. Wel zien we in vorige seizoenen telkens drie mensen in de finale van Expeditie Robinson. Mocht dat zo zijn, dan zijn dit volgens ons de drie finalisten van Expeditie Robinson 2021:

Finalist 1: Anouk Maas

Allereerst de sterkste (en kleinste) vrouw van Expeditie Robinson 2021: Anouk Maas. Deze petite dame bewijst keer op keer wat voor een sterke speler ze is, bijvoorbeeld in de bikkelharde girlpower strijd met Saar. Ook pakte zij een van de bandana's tijdens de samensmeltingsproef. Ze houdt zich continu staande tussen de andere deelnemers. In het begin bleef ze wel always bridesmaid never the bride, zoals ze zichzelf noemde, maar tegen het einde herpakte ze zich. Inmiddels is ze twee keer de bride geweest. Ze staat al in de halve finale. Wordt het daar drie keer scheepsrecht en vliegt zij door naar de grote finale?

Finalist 2: JayJay Boske

De tweede finalist van Expeditie Robinson 2021 is wat ons betreft JayJay. De voormalige rugbyspeler is niet alleen heel sterk, maar ook iemand met doorzettingsvermogen en een enorme gunfactor. Hij betovert kijkers van Robinson meerdere keren met zijn mooie woorden, bijvoorbeeld tijdens een gesprek met Robbert. Toch is hij vooral een echte Robinson door zijn kracht, uithoudingsvermogen en het feit dat hij veel doet op het eiland. Grote kans dat hij tijdens deze laatste lootjes van Expeditie Robinson nog meer vlamt. Topsportersmentaliteit, hè? Deze mensen gaan voor de winst, dus JayJay ook!

Finalist 3: Yuki Kempees

De derde finalist van Expeditie Robinson seizoen 21 is volgens ons Yuki Kempees. Net als Anouk en JayJay is ook Yuki een sterke, fysieke speler. Zo pakte hij - net als Anouk - een bandana tijdens de samensmeltingsproef. Daarnaast blijkt Yuki ook de grote mastermind van Robinson. Hij is een pro in het smeden van complotten en speelt een briljant, tactisch spel. Yuki is duidelijk de slimste mens in Expeditie Robinson, maar daarmee ook een echte Robinson. Door zijn tactieken weet hij keer op keer door te gaan. En nu gaat hij in de halve finale en finale vlammend naar de top!

Lees ook: Deze sterrenbeelden overleven niet 1 dag in Expeditie Robinson

Beeld: RTL / Tom Cornelissen