Britte reageert op storm aan haatreacties door gemeen Expeditie-complotje

Celebs door Jennifer

Miljoenen kijkers zagen gisteren bij Expeditie Robinson deelnemer Britte Lagcher flink in actie. Dat ze niet vies is van een complot, wisten we al. Eerder stemde ze al gingermaatje René weg. Nu smeedde ze weer een plan, samen met Yuki, en de reacties waren totaal niet mals. De actrice én haar familie kregen zelfs doodsbedreigingen. Dat ging Britte te ver. Als je aan haar moeder komt, kom je aan haar!

Lees ook: Babynews! René van Meurs wordt voor het eerst vader

Thee drinken met haters?

Eerder kreeg Britte al wel zure reacties vanwege haar verraad naar René, maar het bleef nog bij Twitter-gezeur. Na aflevering 27 stroomden ook haar comments op Instagram helemaal vol met reacties als "wat een slecht mens ben je" en "je dode moeder". Vooral die laatste opmerking liet Britte echt niet zomaar aan zich voorbij gaan. Op Instagram stories reageert ze: "Als je mijn moeder erbij haalt, krijg ik zin om je op de thee uit te nodigen of morgen even gezellig te videobellen." Nou hater, pas maar op!

reactie britte op haat comments expeditie robinson

britte lagcher instagram reactie haatreacties expeditie robinson

Jasmine

Britte krijgt zoveel haatreacties, doordat ze volgens de kijkers een nogal smerig spel speelde. Het gelieg en bedrieg van haar en Yuki, lieten de tranen stromen bij mede-kandidaat Jasmine. Zelf reageerde Jasmine achteraf wel goed. Ze zag in dat ze naïef was, maar begreep ook dat het gewoon een spel was. Hier kunnen anderen van leren.

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de laatste ontwikkelingen

Beeld: Brunopress