Dit is waarom je het best een Leeuw als vriendin kunt hebben

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Is jouw BFF een Leeuw? Dan moeten we je even vertellen dat je super veel geluk hebt met haar als jouw vriendin (maar waarschijnlijk wist je dat al). Even vergeten waarom ook alweer? Dit is waarom het helemaal geweldig is om een Leeuw als bestie te hebben.

Lees ook: Aha! Dít betekent het dus wanneer je vaak droomt dat je zwanger bent

Waarom je het best een Leeuw als vriendin kunt hebben

1. Ze heeft een héél goed gevoel voor drama

Het is allemaal heel leuk en aardig, maar minimaal één keer per maand kun je sowieso een dramatische episode aanhoren. Leuke entertainment voor jou, maar soms wel erg dramatisch. Van een mug een olifant maken staat zeker wel in haar vocabulaire. Maar goed dat jij er voor haar bent dan.

2. Ze is een geboren leider

Je verbaast je nog elke keer om haar leider skills bij elke gebeurtenis die jullie meemaken. Het gaat haar allemaal super makkelijk af en dat vind jij als bestie heerlijk, dan hoef jij dat in ieder geval niet te doen. 

3. Ze is altijd positief

Ben je helemaal down en heb je echt een pick me up nodig, dan ben je bij je Leo-vriendin aan het juiste adres. Met haar positiviteit vrolijkt ze jou zo op en staat er binnen de kortste keren weer een lach op jouw gezicht. Oh, en hangt er een negatieve sfeer, dan die het met haar aanwezigheid zo omgeslagen.

De tekst gaat verder onder de post. 

4. Ze is super sociaal

Hoewel jij het soms nog eng vindt om zomaar op andere mensen af te stappen tijdens een feestje bijvoorbeeld, heeft jouw Leeuw-vriendin daar helemaal geen last van. Zij praat met iedereen (en sleept jou ook mee natuurlijk), wat jij heerlijk vindt. She's got your back. 

5. Ze staat graag in het middelpunt

Een presentatie in de klas of op het werk, jouw bestie doet het maar al te graag. Je weet dat ze graag in het middelpunt van belangstelling staat en eigenlijk is iedereen wel een beetje jaloers op haar confidence. Jij als vriendin vindt dit natuurlijk hartstikke geweldig. 

6. Ze is direct, maar wel heel eerlijk

Soms kan het misschien een beetje uit de verkeerde hoek komen, maar diep van binnen weet je dat ze het goed bedoelt. Je waardeert haar eerlijkheid. Alhoewel ze misschien wel anders kan brengen dat die ene trui je toch niet zo tof staat als je denkt... 

Lees ook: Déze sterrenbeelden mogen zichzelf echte Kerst-lovers noemen