Expeditie ROBinson: kijkers gieren het uit om Robs slappe hengel

Media door Jennifer

Expeditie Robinson bestaat vanaf nu officieel uit Kamp Blauw en Groen. In aflevering 20 ontving een deel van de verliezers van de samensmeltingsproef nieuwe, groene bandana’s. Tijd voor een nieuwe individuele proef! Een proef waarbij Rob weer lekker ouderwets stuntelt. Het is een heerlijke aflevering voor de kijkers. We nemen je weer mee.

expeditie robinson aflevering 20 rob geus

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de laatste ontwikkelingen

Rob Kneus

Rob Geus heeft er al 16 dagen opzitten in Expeditie Robinson, maar het verloopt nog niet soepeltjes. Na het overleven op John de Bever-eiland, wilt hij nu ook vlammen bij de individuele proeven. Alleen levert het tot nu toe alleen gestuntel op. Naast de evenwichtsbalk blijkt vissen ook niet zijn sterkste kant. Of nou ja, het maken van de vishengel. Bij de immuniteitsproef in aflevering 20 moeten de kandidaten een vishengel maken. De hengel moet stevig genoeg zijn om een sleutel eruit te hengelen. Do blijkt de beste hengelaar, maar Rob en Sterrin blijven flink achter. Al zijn het vooral Rob en zijn slappe hengel die op de lachspieren werken van de kijkers. Hij toont ondanks zijn geklungel wel veel doorzettingsvermogen:

De vergelijking tussen de vishengel en Robs eigen ‘hengel’ blijven niet uit bij de Expeditie Robinson-kijkers. No worries, Rob kan thuis kennelijk wel raak prikken, hij heeft namelijk een kindje van drie vertelt hij later.

Eilandraad met twist

Na de proef is het natuurlijk weer tijd voor gekonkel en een eilandraad. Al valt het gekonkel nog mee. We weten wel dat Sterrin en Annemiek eerder op ‘aartsrivalen’ Sylvana en/of Sandra stemmen dan hun nieuwe vrienden van voormalig Tweede Kans eiland. Al trekt Sandra nu ook naar Rob, waardoor ze zich alsnog bij de meerderheid mengen. Dyantha en Robbert daarentegen hebben een minderheid. Het is dan ook Dyantha die wordt weggestemd. Al blijkt dit een gezamenlijk plan van alle kandidaten op verzoek van Dyantha zelf. Voor de kijkers maakt het niet uit, de meeste vinden het wel prima:

Lees ook: Expeditie Robinson-kijkers worden moe van Jasmine: ‘Het is een spel weet je nog?’