Netflix dropt trailer van het laatste seizoen van La Casa De Papel

Media door Elsemieke

Een van de meest bloedstollend spannende series is toch wel La Casa de Papel. In de Spaanse Netflix-serie gaat het er wild aan toe. Inmiddels zijn we al toe aan seizoen 5 deel 1, maar Netflix heeft vandaag de trailer vrijgegeven van La Casa De Papel seizoen 5 deel 2. En die is mega spannend!

Lees ook: Durf je? De 10 engste horrorfilms op Netflix en Videoland

Trailer La Casa De Papel seizoen 5 deel 3

Het duurde even, maar de overval waar we al jarenlang verslaafd aan zijn, is bijna ten einde. Heb jij seizoen 1 tot en met 5 van La Casa de Papel helemaal grijsgedraaid? Niet zo gek ook, want de Spaanse serie is al een tijdje een van de beste Netflix-series. Het vijfde – en tevens laatste - seizoen wordt in twee delen uitgebracht. Wat op zich wel heel fijn is, want zo kunnen we nog even langer genieten van de Spaanse serie. Deel 2 van seizoen 5 is namelijk definitief het laatste seizoen... maar tot het zo ver is heeft Netflix ons dus alvast getrakteerd op de trailer. 

Gevaarlijke dood

“In de afgelopen uren heb ik belangrijke mensen verloren. En ik laat niemand anders sterven voor deze overval." Het allerlaatste seizoen van La Casa De Papel voorspelt dus heel veel drama en waarschijnlijk ook nog wel wat dode slotfiguren. Vanaf 3 december is het laatste deel van het vijfde seizoen van La casa de papel te zien op Netflix.  Kijk hier alvast de trailer! 

Lees ook: Netflix-tip: De nieuwe actieserie van de makers van La Casa de Papel

Beeld: Netflix