Deze 5 plekken zijn perfect voor een heet vluggertje

Intiem door Jeanine

Soms loop je ergens met je partner en heb je zin om direct het bed in te duiken. Je wilt eigenlijk niet wachten tot je thuis bent en waarom zou je? Deze 5 plekken zijn ideaal als je buitenshuis bent en zin hebt!

Lees ook: Lichaamsdelen die je niet moet overslaan tussen de lakens

1. Trappenhuis

Werk of woon je in een gebouw? Zoek dan eens de hoogste verdieping op. De meeste mensen zullen niet zo snel de trap pakken. Een donker hoekje in het trappenhuis is dus perfect voor een vluggertje! Er zijn vaak ook geen camera’s aanwezig, dus je kunt lekker je gang gaan. Je kunt natuurlijk ook voor de lift kiezen, dat is net zo opwindend.

2. Auto

Ga je liever voor iets meer comfort? Doe de deuren op slot, kruip op de achterbank en je kunt direct van bil. Ideaal als jullie onderweg zijn en er verder geen plek is om elkaar even stevig vast te pakken.

3. Sportschool of zwembad

Je zult echt niet de eerste en ook niet de laatste zijn die seks heeft in de sportschool of het zwembad. Als je partner in dezelfde sportschool sport, is het extra makkelijk om samen een steamy sessie te houden. Of misschien heb je wel een gym buddy die jou helemaal ziet zitten. Duik de douches of een kleedhokje in en let’s go.

4. Op kantoor/op werk

Breek de sleur op een saaie werkdag door even je zinnen te verzetten. Door een vluggertje op werk ben je direct weer klaarwakker. Vergeet niet de deur op slot te doen en check of je niet per ongeluk in een Zoom-meeting zit. Je weet maar nooit.

5. Bos

Natuurlijker dan dit kun je het niet krijgen. Kunnen jullie tijdens een wandeling niet met de handen van elkaar afblijven? Laat jezelf dan lekker gaan in het bos! Zoek een beschut plekje op en leg een kleed neer. Of leun tegen een boom aan voor een echt avontuurtje. Kijk wel uit waar je het doet: het laatste wat je wil, is brandnetel op plekken waar je het echt niet wilt hebben.

Beeld: iStock

Lees ook: Ah! Kruidvat verkoopt nu een Satisfyer adventskalender