Lifestyle / Eten
Eten

Deze sterrenbeelden zijn het vaakst hangry

 

Ben jij snel chagrijnig als je honger hebt? De één kan nou eenmaal beter tegen een hongerig gevoel dan de ander. En wie weet kan jij er wel helemaal niks aan doen. Het kan namelijk ook met je sterrenbeeld te maken hebben. Grote kans dat als jij snel hangry bent je één van deze vijf sterrenbeelden hebt.

sterrenbeelden hangryLees ook: Extra veel zin in chocolade en zout als je ongesteld bent? Dat komt dus hierdoor

Waterman

De Waterman zou je misschien niet snel chagrijnig verwachten, omdat deze mensen vaak erg vriendelijk zijn. Maar daar geldt een uitzondering op. Wanneer ze honger hebben zijn ze niet zo aardig als normaal. De Waterman wordt dan vrij kortaf en creëert afstand. Heb jij een vriend of vriendin die een Waterman is en komt hij of zij ineens een beetje lomp uit de hoek? Misschien helpt iets te eten dan om het goede humeur weer terug te krijgen.

Kreeft

Kreeften zijn vaak echte gevoelsmensen. Emoties zijn vaak wat extremer en wanneer een Kreeft honger heeft kan dit Sterrenbeeld ze moeilijk in bedwang houden. Irritatie of boosheid komen eruit en dat kan er soms voor zorgen dat de Kreeft wat bot is.

Ram

Ben jij een Ram dan herken je je vast in de eerlijkheid. Jij zegt gewoon waar het op staat, wat de consequenties ook zijn. Wanneer een Ram honger heeft kan deze dus vrij fel overkomen. Gelukkig is de Ram in al zijn/haar eerlijkheid ook rechtvaardig. Zodra de maag weer gevuld is zal hij/zij zich vervolgens verontschuldigen.

Schorpioen

Als een Schorpioen honger heeft dan komt hij/zij enorm met zichzelf in de knoop. Alles staat tegen en als er ook maar iets misgaat of tegenzit voelt het soms alsof de wereld te klein is. Een Schorpioen kan op zo’n moment van een mug een olifant maken maar na wat gegeten te hebben is deze fase gelukkig weer snel voorbij.

Maagd

Hoewel een Schorpioen alles op zichzelf betrekt wanneer hij/zij honger heeft, is dat bij de Maagd juist andersom. Wanneer een Maagd honger heeft kan je er maar beter even afstand van nemen. Wanneer iemand met dit sterrenbeeld geïrriteerd is dan wordt dat boze gevoel vooral afgericht op de buitenwereld. Een lekker broodje of klein tussendoortje doet de Maagd echter altijd veel goed.

Lees ook: Waarom je in de hitte warme drankjes moet drinken om af te koelen