Leuk én creatief: maak je eigen fotoboek

Vrije tijd door Angel

Het is dé oplossing als je opslag vol zit, of als je gewoon je herinneringen in een mooi boekje wilt hebben. Dit keer gaat dat gelukkig zonder plak- en knipwerk. Je hoeft alleen maar een online ontwerp te maken en de rest wordt voor je geregeld. Why not?

Eigen fotoboek maken Albelli

Lees ook: DIY: pimp je wijnglazen door ze, jawel, te verven

Bijzondere momenten

De mooie unieke momenten wil je natuurlijk vastleggen wanneer het maar kan, dat is zo handig aan een smartphone. Je hebt de foto altijd bij je, maar dan in het klein. Als je toch liever een mooie herinnering van een bijzonder moment in je handen wil hebben, kun je het beste een fotoboek maken.

Snel en makkelijk

Waarom digitaal ontwerpen? Het is een stuk sneller dan je foto’s één voor één uit te printen, een fotoboek aan te schaffen en ook nog te knippen en plakken. Het scheelt qua tijd erg veel én je kunt er meerdere kanten mee op. Je hebt namelijk onbeperkte creatieve mogelijkheden: diverse achtergronden, veel verschillende indelingen, clipart en meerdere illustraties. Je kunt het overal elk moment maken met je smartphone, computer of tablet bijvoorbeeld. Easy!

Verschillende maten

Je hebt genoeg keuze uit verschillende maten voor elk uniek moment. Heb je meer liggende foto’s dan staande? No problem! Er is een speciaal fotoboekje voor liggende én staande foto’s. Dit heb je in S, M, L en XL-formaat.

Kwaliteit

Je hoeft enkel een ontwerp te maken en de rest wordt vanuit het bedrijf gedaan. Je kunt ervan uitgaan dat het bedrijf professionele premium kwaliteit printers bezit. Daarom kun je ook een speciale afwerking kiezen per pagina: platliggende premium kwaliteit of hoogglans pagina’s, voor een extra luxe feeling. Dat is nog niet alles, want je kunt ook verschillende kaften kiezen in verschillende kleurtjes, zoals paars, blauw, grijs, oranje, zwart en nog veel meer. Je kunt de keuze maken uit drie verschillende kaften: een linnen kaft, een fotokaft of een leren kaft.

Wilde je alijd al een fotoboek maken, maar kom je tijd tekort? Dan is dit dé ideale optie. Het is binnen tien minuten gedaan. Let’s do this!

Lees ook: Hoe handig: 5 trucjes met je Apple Watch