DIY: pimp je wijnglazen door ze, jawel, te verven

Vrije tijd door Daniëlle

We moeten iets te doen hebben in deze vervelende en soms saaie tijd, dus waarom niet je wijnglazen een upgrade geven? Je glazen zien er een stuk leuker en vrolijker uit én je hebt gelijk een leuke DIY waarmee je jezelf kunt vermaken. Genoeg reden om eens je wijnglazen uit de kast te trekken en de verf erbij te pakken.

Lees ook: Zwarte kleding grauw geworden? Zo wordt het weer als nieuw

DIY: wijnglazen verven

Een tijdje geleden ging er op TikTok een video rond waarin wijnglazen werden geverfd. Gek, zul je misschien denken: waarom zou je in vredesnaam je wijnglazen verven? Waarom niet! Je glazen zien er een stuk vrolijker uit en je bent volledig vrij in wat je op je glazen verft. Desnoods verf je alleen het voetje, puur om het een wat leukere uitstraling te geven. Hoe dan ook: het verven van je wijnglazen is een leuke bezigheid en zeker het proberen waard.

Hoe doe je het?

Je kunt de wijnglazen verven met speciale verf dat is bestemd voor glas. Deze wordt verkocht in verschillende kleuren, waardoor je dus vanalles op je glas kunt verven. Een leuke bezigheid met je vriendinnen zijn bijvoorbeeld deze glazen met zeemeerminnen. 

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan zo snel mogelijk onze wijnglazen verven! Shop hier alvast de leukste wijnglazen: 

Lees ook: Deze series kun je in één weekend afkijken