WIN: 5x voucher van DaWanda t.w.v. ? 50,-

Winacties door Redactie Ze.nl
Wil je dit jaar met Sinterklaas eens met iets unieks aankomen bij je schoonvader in plaats van weer zo’n standaard IKEA-lamp of een trui van de H&M? Maak dan kennis met online designmarkt DaWanda. Wij geven 5 vouchers weg!
 
Soms wil je gewoon iets unieks, wat niemand anders heeft. Of wil je een origineel cadeautje voor je beste vriendin die jou heeft bijgestaan toen je snotterend elke avond bij haar mocht uithuilen na die break up met je ex. Of misschien wil je graag duurzame producten, die met liefde zijn gemaakt. Neem dan een kijkje op DaWanda.nl.
 
 
Online designmarkt
DaWanda is de online designmarkt voor alles wat bijzonder, uniek en handgemaakt is. Meer dan 230.000 designers bieden bij DaWanda hun producten aan. Producten die met liefde gemaakt worden en soms zelfs volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Op DaWanda vind je stijlvolle mode, tijdloze sieraden, origineel speelgoed, maar ook supercoole kunstobjecten, high end vintage meubelstukken en zelfs luxe accessoires voor je huisdier. Je vindt er grote en kleine cadeaus, voor iedere gelegenheid en voor iedere portemonnee. 
 
 
4 miljoen producten
Op het platform van DaWanda zijn inmiddels meer dan 4 miljoen verschillende producten verkrijgbaar. Om je een indruk te geven van wat er zoal te vinden is, vind je in dit artikel producten uit de categorieën vrouw, kids & wonen. Neem ook alvast een kijkje op de feestdagenpagina van DaWanda. 
 
 
Winnen
En het leukste van alles is natuurlijk dat Ze.nl 5 vouchers van DaWanda mag weggeven t.w.v. € 50 per stuk! Zo kun je een heerlijk cadeau voor jezelf óf voor een geliefde uitzoeken. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 27 november 2013.