WIN: Gratis eten bij Just Eat

Winacties door Kristie
Een lekkere maaltijd, daar houden wij wel van! Maar aan het einde van de dag hebben we alleen geen zin om úren in de keuken te staan. Just Eat biedt de oplossing: zij bezorgen je maaltje thuis. En Ze.nl mag gratis eten weggeven!

Hoe werkt het?


Just Eat

 is een site die alle restaurants in jouw omgeving voor je bundelt. Zin in sushi? Genoeg keuze. Of ben je meer in voor een Hollandse stamppot? Ook dit gerecht kun je bij verschillende restaurants bestellen. Er is voor ieder dus wat wils en je eten wordt lekker thuis bezorgd, dus je kunt gewoon je snuggie aanhouden. 

En dus gingen wij net voor lunchtijd eens even rondneuzen op de site om te kijken waar we zin in hadden. En het is geworden: sushi voor Karin van Daily Sushi in Amsterdam (het was inderdaad wat veel) en een pittig pompoensoepje voor Kristie van Pompoen met Speck, ook gevestigd in Amsterdam.


Let wel op, want sommigen restaurants vragen verzendkosten. Dit staat vaak duidelijk vermeld bij de gegevens van het restaurant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En bij sommige restaurants bezorgen ze pas thuis vanaf een minimumbedrag en vanaf een bepaalde tijd! Nadat je het eten hebt besteld moet je inloggen met je gegevens, en dan ben je nog maar een klik verwijderd van je maaltijd! 


En?

Zoals je ziet, eet Karin haar sushi als een echte pro; met stokjes en al. De keuze in de soorten sushi was enorm, dus Karin kon heel makkelijk haar favoriete ingrediënten bestellen; avocado en zalm! Haar conclusie? Heel lekker en ook nog eens gezond! Maar helaas kon ze niet alles in haar eentje op. Nouja, hiermee heeft ze weer punten gescoord bij collega's die haar restjes met veel liefde wilden opeten. En de soep? Hij was erg pittig en een beetje afgekoeld omdat de bestelling ietwat te laat was, maar gelukkig hebben we hier een magnetron om hem weer wat op te warmen. Verder is het een goedgevulde, lekkere soep die een enorme boost geeft!

Winnen

Krijg je ineens enorme trek en wil je ook de smaak te pakken krijgen? Dan is dit jouw lucky day. Ze.nl mag namelijk vijf kortingscodes ter waarde van € 20,- per stuk van Just Eat weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook


Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 16 november 2013.