Oeps! Duitser vergeet zijn zwangere vriendin na een plaspauze

De maatschappij door Angel

Je zou het bijna niet geloven, maar toch is het dit gezin overkomen. De man had zijn auto aan de kant gezet voor een toiletbezoekje. Toen hij weer in de auto stapte, reed hij nietsvermoedend verder. Zonder zijn zwangere vrouw. De Duitser kwam hier na 50 kilometer pas achter, whoops.

Duitser vergeet zwangere vriendin

Lees ook: 10 x de domste adviezen die zwangere vrouwen hebben gekregen

Per ongeluk vergeten

De Duitse man die een plaspauze hield, had volgens de politie niet in de gaten dat zijn vriendin van vijf maanden zwanger ook uit de auto was gestapt. De man dacht dat zijn vrouw en kindje van bijna één jaar nog op de achterbank lagen te slapen. 

50 kilometer later

Nadat de vrouw haar benen had gestrekt, kwam ze erachter dat haar vriend én kind waren verdwenen. Haar jas en telefoon had ze op dat moment niet bij haar, die lagen in de auto. Dus vroeg de vrouw om hulp aan een andere automobilist. Zo kon ze een telefoon lenen om een belletje te plegen.

Uiteindelijk heeft ze de politie gebeld die haar bij de parkeerplaats oppikt. Ondertussen had man ontdekt dat zijn vriendin niet in de auto zat en reed gelijk terug. Halverwege is het gezin gelukkig weer bij elkaar gebracht. De man zal volgende keer wel een stuk beter opletten voor hij weer een plaspauze neemt, hopen we.

via GIPHY

Lees ook: IKEA blundert met gele stickers op jas: 'Komt keihard binnen'