Seks & relaties / Seks
Seks

What the hell! Blijkbaar kan de tandarts het zien als jij een blowjob hebt gegeven

Geef jij je geliefde vriend graag juicy blowjobs? Dan hebben we nieuws voor je. Tijdens een tandartsafspraak is je gebit namelijk niet het enige dat bloot wordt gelegd. Sterker nog: jouw tandarts kan dus zien of jij net iemand met je mond hebt verwend. Shocker, we know.

Tandarts

Lees ook: Aftrekken: met deze tips word jij binnen no time een pro

Tandarts

Als je regelmatig door TikTok scrolt, kom je steeds meer dingen te weten. Mensen delen de wildste dingen wanneer ze iets hebben meegemaakt, maar ook vanuit hun expertise of werk komen we de gekste feitjes te weten. Zo kwam TikTokker Cian Mcbrien er laatst achter dat de tandarts dus kan zien of jij onlangs iemand hebt gepijpt. Wait, what?! Ja, het blijkt nog waar te zijn ook. Al snel reageerden verschillende mondhygiënisten en tandartsen op het filmpje en lieten ze weten dat ze dat écht kunnen zien. Oeps. Blijkbaar vonden meer mensen het nogal interessant om te weten, want zijn filmpje is inmiddels al vierenhalf miljoen keer bekeken.

@cianmcbrien

IM CRYING ##fyp

♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg - mthekyng

Hoe dan?

Heb je laatst nog een blowjob gegeven en gaat het er daarbij vaak wat ruiger aan toe? Volgens tandarts @thyrants kan dit een soort blauwe plek achterlaten op je gehemelte. Dat klinkt eigenlijk vrij logisch, maar toch. Wel iets waar we aan zullen denken als we weer in die tandartsstoel liggen…

@thyrants

##stitch with @cianmcbrien yeah but we aren’t going to really give anyone hassle about it. ##dentist ##oralhealth

♬ original sound - Lil Young Old Man

Geen big deal

Geen reden voor paniek, want de meeste tandartsen zullen er niet zo’n big deal (pun intended) van maken. Ze letten vooral op als de patiënt in kwestie heel jong is en er sprake kan zijn van seksueel misbruik. Is dat niet zo, dan maakt het ze eigenlijk geen fluit uit. Als je heel af en toe een pijpbeurt geeft, dan is de kans klein dat je dit kunt zien aan je gehemelte. Doe je dit wat vaker, dan kan het zijn dat je tandarts dit wel kan opmerken. Het ligt er dus maar net aan hoe vaak je iemand pijpt en hoe hard het eraan toe gaat. Toch leuk om te weten!

Lees ook: 8 openingszinnen voor vrouwen die wel werken