Seks & relaties / Seks
Seks

Vibrerende cockring: waarom en hoe je het gebruikt

Samen een cockring gebruiken, kan dat? Jazeker, en hoe! Een cockring kan jullie intieme sessies een behoorlijke upgrade geven. Hij is heel makkelijk te gebruiken en zorgt voor extra plezier voor jullie allebei. Benieuwd hoe en wat? Wij leggen het uit.

cockring

Lees ook: 6 dingen die je moet weten wanneer je voor het eerst een vibrator koopt

Wat is een cockring?

Een cockring is eigenlijk precies wat de naam al zegt. Het is een ring die je over de penis glijdt, tot hij niet verder kan. Je kunt 'm het beste aanbrengen als hij nog niet helemaal stijf is. Een beetje glijmiddel op waterbasis kan daarbij helpen. Eenmaal stijf blijft de ring goed strak zitten. Het bloed kan daardoor niet zo makkelijk weg, waardoor zijn manhood langer hard blijft. De meeste ringen zijn gemaakt van hele zachte siliconen. Wel zo prettig en comfortabel, want de ring zit natuurlijk vrij strak om zijn penis.

Vibrerende cockring

Zijn jullie toe aan wat hetere seks, zonder te veel moeite? Misschien komt het als een verrassing, maar een vibrerende cockring kan jullie allebei intens laten genieten. Hoe de ring wordt gebruikt, is helemaal aan jullie om te proberen. Er zijn heel veel cockrings te vinden en ze bezorgen je allemaal op hun eigen manier plezier. De vibraties zijn voor hem al fantastisch, maar ook voor jou. Bij iedere stoot voel jij de trillingen namelijk ook.

 

Verschillende soorten cockrings

Cockrings zijn er in allerlei soorten met hun eigen functies. Zo zitten er simpele ringen bij met een vibrator bovenop, die gewoon doen wat ze moeten doen. Er zitten zelfs cockrings bij met clitoris stimulator. Jouw little bundle of joy wordt bij iedere beweging extra verwend. Een steamy sessie wordt het dus zeker. Er zijn ook cockrings te koop met maar liefst twee vibrators, aan de boven- en onderkant. Daarmee wordt echt élke erogene zone voorzien van stevige trillingen. Houd jij het liefste de touwtjes in handen? Er zijn ook vibrerende cockrings te koop die je op afstand kunt bedienen met een app. Draai de rollen eens om en bepaal zelf hoeveel zijn penis gestimuleerd wordt. Perfect om mee te teasen! Wedden dat jullie allebei binnen no time naar een orgasme toewerken?

Beeld: iStock

Lees ook: Pijpen? Volgens de mannen doe je dat het beste zó