Tip voor spelletjesavond: de 'dirty' versie van 30 Seconds

Geen spelletjesavond is compleet zonder een fanatiek potje 30 Seconds. Kun je geen genoeg krijgen van dit snelle raadspel? Dan hebben we een leuke tip voor je: wij kwamen namelijk een dirty versie tegen. Geweldig als cadeau tijdens de feestdagen, een vrijgezellenfeest of (online) spelletjesavond. 

dirty seconds

Lees ook: 10 x cadeaus voor die hard Friends fans

Vieze woordjes raden

Je borrel of etentje wordt nog spannender met Dirty Seconds. Leuk om te doen met je vriendinnen op een gezellige spelletjesavond of online met je collega's. FYI: dit spel is niet ontwikkeld door de makers van 30 Seconds, maar door LotteLust: een platform voor vrouwen over seksualiteit.

Dirty Seconds is misschien niet zo geschikt om met je (schoon)ouders en oma te spelen. Er komen namelijk nogal wat X-rated woorden in voor. Zoals, 'doggy style', 'voorbinddildo' en 'parelketting'. Wel maakt het spel onderscheid tussen een 'softe' (roze) en 'harde' (zwarte) kant. Zo kun je zelf kiezen hoe gek je het maakt.

dirty seconds spel

Hoe werkt het?

Je speelt in teams van minimaal twee spelers. Elke ronde krijgt ieder team 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk dirty begrippen te raden. Bij de start van de timer bekijkt de beschrijver de kaart. De beschrijver legt de begrippen uit, terwijl de andere(n) proberen te raden welke begrippen er op het kaartje staan. 

Het spel heeft 100 kaarten die dubbel bedrukt zijn, dus dat zijn maar liefst 800 vunzige begrippen om te raden. Je bent wel even zoet met dit spel dus!

'Dirty Seconds' is te koop voor €17,50,- via LotteLust.nl.

Lees ook: 11 x originele manieren om kerstcadeaus in te pakken