10 x cadeaus voor die hard Friends fans

Cadeaus & hebbedingetjes door Bente

Wakey, wakey… Kerst is al over ruim een week! Heb jij een vriendin/buurman of tante die een echte Friends-fanaat is? We’ll be there for you. Laten er nou net superleuke cadeaus bestaan, gerelateerd aan Friends. Je kunt deze cadeaus weggeven, maar je kan ze natuurlijk ook lekker zelf houden. 

Lees ook: Bereid je voor op de feestdagen met deze negen kerstafleveringen van Friends

Revolution X Friends Spiegel, € 13,99

Mirror, mirror on the wall… Deze (hand)ige spiegel heeft een compact formaat en kan dus overal mee naar toe genomen worden.

 

Monopoly Friends bordspel, €39,99

Is de hele vriendengroep een aanbidder van Friends? Dit cadeau is dan een topper voor de feestdagen. The game is on!

Friends dekbedovertrek tweepersoons, €37,20

Waar de één (stiekem?) gelukkig wordt van een dekbed van katten, wordt een ander hondsdol van Friends. Ach, wat zal diegene lekker slapen. Sweet dreams!

Friends kussen skyline, €12,25

Kon je geen genoeg krijgen van het dekbed? Scoor dit kussen om de donzige wereld compleet te maken. 

T-shirt kerstaflevering, €24,99

Wil je nog last-minute iemand een leuke outfit bezorgen voor de kerstdagen? Het T-shirt met de Christmas Armadillo is dan jouw cadeau! 

Theedoek met slogan, €8,49

Met deze theedoek staat iedereen te popelen om de afwas te doen. Of laat ‘m leuk hangen voor de show. De slogan is uiteraard zeer toepasselijk, want wij delen ook geen eten…

Agenda A5, €11,49

Voor een echte die hard fan is deze agenda meer een gunst, dan een cadeau. Hoe plannen ze anders al die zoomcalls in, wanneer ze ook Friends willen bingen? Juist, onmogelijk zonder deze agenda. 

 

Friends kookboek Engelstalig, €19,99

Het Friends kookboek is het cadeau voor die ene vriendin die nooit kookt, maar wel altijd zit te Netflixen. In dit boek staan alle, maar dan ook alle recepten die je wil maken. Be warned: het is wel Engelstalig.

Friends polaroids mok, €11,99

Voor een klein prijsje maak je die ene Friends fan zeer gelukkig. Ze kunnen met deze gezellige mok aan iedereen laten zien wat voor serious fan ze zijn. 

Friends T-shirt wit, €9,99

Zoek je nog een cadeau voor je bestie? Dit shirt is dan op je lijf geschreven. Koop er ook meteen eentje voor jezelf, dan kunnen jullie samen matchend naar Friends kijken.

Lees ook: 10 x cadeaus voor mensen die niets op hun verlanglijstje hebben staan

Beeld: Getty Images